Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για το σιρόπι, βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τον χυμό λεμόνι για 1 λεπτό και αφήνουμε να κρυώσει. Ξεμπλέκουμε το καταΐφι και το κόβουμε με ένα μαχαίρι σε μικρά κομμάτια. Το βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε λίγο βούτυρο κλαριφιέ. Σε ένα ατομικό ταψί απλώνουμε καταΐφι και πιέζουμε πολ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr