Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Πραγματικό ρόφημα σοκολάτας για τα κρύα βράδια του χειμώνα μπροστά στο τζάκι...ή μπροστά στο καλοριφέρ...Καλή παρέα να υπάρχει...Από βιβλίο του Στέλιου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ THN ΤΟΥΡΤΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ. Μαλακώνουμε το φρέσκο τυρί κρέμα στο μίξερ. Λιώνουμε τη μαλακή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΤΑΝ Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους, τα αυγά, την άχνη και τον χυμό λεμονιού. Ζεσταίνουμε την κρέμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια μαζί με την κρυσταλλική ζάχαρη σε σφικτή μαρέγκα. Κοσκινίζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σκούρα καραμέλα. Μαλακώνουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 250[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Τα βασικά … Υλικά 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι αβγών 40 γρ. κορν φλάουρ 1 κλωναράκι βανίλια 150 γρ[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το κακάο. Την τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το κακάο. Σε ένα μπολ βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο ΠΑρλιάρο στο ΜΕΓΑ. Μας δείχνει πως να φιάξουμε απλό κέικ με γλάσσο απο λεμόνι.Είναι συνταγή για εργένηδες,[...]
Μια εύκολη και δροσερή μους από την εκπομπή του Παρλιάρου 10-4-10 Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ φράουλες 100 γρ ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνα 15 γρ 250 γρ κρέμα γαλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌλα τα γλυκά που έχουν λεμονόκρεμα με ενθουσιάζουν, οπωσδήποτε όμως συνεχίζω να έχω αδυναμία στα σοκολατένια. Ιδιαίτερα αμα γίνονται εύκολα και συνδιάζονται[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι με το σησαμέλαιο. Αλέθουμε λίγο τα καρύδια στο μπλέντερ. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση. Τα αλείφουμε ένα-ένα με το ταχίνι με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια συνταγή από το Στέλιο Παρλιάρο!! Μπισκότα με άρωμα από τσάι του βουνού!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη μαρέγκα: 50 γρ. ζάχαρη 2 ασπράδια αυγών Για τα μπισκότα:[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Αυτό το γλυκό μου θυμίζει Βενετιά!!! Δοκιμάστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!!! Υλικά 1 πακέτο σαβουαγιαρ μπισκότα 4 αυγά φρέσκα χωρισμένα ασπράδι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΥλικά - 300 γρ. φράουλες, πολτοποιημένες - 150 γρ. ζάχαρη - 60 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή Εκτέλεση Ρίχνουμε σε μια[...]
Πηγή: lovecook.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ συγκεκριμένος είναι ο κορυφαίος στο είδος του, τουλάχιστον στην χώρα μας! Μιας και μας φέρανε μυρωδάτα λεμόνια λοιπόν, δεν γινόταν να μην δοκιμάσουμε το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού. Τεμαχίζουμε τη λευκή σοκολάτα. Πριν πάρουν βράση[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΦΕΪΓ Απλώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στις λαμαρίνες του φούρνου. Τρυπάμε τις σφολιάτες με ένα πιρούνι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓευστική διαδρομή απο το Στέλιο Παρλιάρο και τον chef Λευτέρη Λαζάρου στη χριστουγεννιάτικη εκπομπή "Γλυκειές Αλχημείες" του megatv με την δημιουργία κορμού[...]
Στο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ Ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό σε μία μικρή κατσαρόλα και βράζουμε έως ότου γίνει μία ξανθή καραμέλα. Μοιράζουμε αμέσως την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓαλακτομπούρεκο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ πολύ καλά τους ξηρούς καρπούς μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το ξύσμα και την κανέλα. Αδειάζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr