Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Για την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία του μελιού φτάσει στους 130 ο C (αυτό γίνεται πολύ γρήγορα), το αδειάζουμε σιγά-σιγά μέσα στο ασπράδι συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με φρούταΟχι
- VeganΟχι
Ειδος γλυκου
- Σιροπιαστό Οχι
- Τούρτα Οχι
- Παγωτό Οχι
- Κέικ Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το glykes-alchimies.gr
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy