Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Εκτέλεση: Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό έως ότου η θερμοκρασία φτάσει τους 115ºC. Σε αυτό το στάδιο χτυπάμε τα αυγά σε μαρέγκα και συνεχίζουμε να βράζουμε τη ζάχαρη μέχρι η θερμοκρασία να φτάσει τους 123-125ºC και αμέσως την αδειάζουμε σιγά-σιγά μέσα στην μαρέγκα συνεχίζοντας το χτύπημα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο glykes-alchimies.gr
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- βανίλια
- αυγό
- γιάουρτι
- ζελατίνα
- καραμέλα
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΝαι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με φρούταΝαι
- VeganΟχι
Ειδος γλυκου
- Σιροπιαστό Οχι
- Τούρτα Οχι
- Παγωτό Οχι
- Κέικ Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το glykes-alchimies.gr
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- βανίλια
- αυγό
- γιάουρτι
- ζελατίνα
- καραμέλα
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy