Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 203 συνταγές
Σοκολατάκια με καραμελωμένα αμύγδαλα, Σοκολατάκια μπανάνας με γεύση εσπρέσο επικαλυμμένα με μπισκότο, Σοκολατάκια καρύδας με επικάλυψη σοκολάτας (Bounty3), Σοκολατάκια με μπισκότο και φυστίκια, Σοκολατάκια καρύδας με επικάλυψη σοκολάτας, Σοκολατάκια καρύδας με επικάλυψη σοκολάτας (Bounty1)
Υλικά: • 1/2 κούπα γάλα καρύδας • 2 κ.σ. βούτυρο απο ανακάρδια (cashews) • 1/2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού Παρασκευή: 1.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 2 μεγάλα πορτοκάλια 2 1/2 κούπες ζάχαρη ¾ κούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο ¼ κούπας ρακή ή κονιάκ ή λικέρ της[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive 1 λίτρο νερό (προτιμήστε φιλτραρισμένο) 100 ml σησαμοπολτό (tahini) ή σπιτικό φυστικοβούτυρο ή μισό - μισό 80 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για 4-6 άτομα: 250 γρ. χαλβά βανίλια (με ταχίνι) 80 γρ. φυτική μαργαρίνη 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη Παρασκευή: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τον[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για 8-10 άτομα: 1 κιλό χαλβάς του μπακάλη με γεύση βανίλια 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα καβουρδισμένα χωρίς λάδι (ή άλλο καρπό) 200 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: Για τη βάση: 2 κούπες καρύδια 1/2 κούπα χουρμάδες (εαν δεν είναι μαλακοί μουλιάστε τους για 4 ώρες περίπου) Για τη γέμιση: 3 κούπες ανακάρδια (cashews)[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά Χρόνος ψησίματος: 25 λεπτά Υλικά για 33 ροξάκια: Μαγιά: 30 γρ. μαγιά φρέσκια 2 κ.σ. αλεύρι (από το ζυγισμένο) 1 κ.γ. ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 4 γεμάτες κ.σ. σάλτσα μήλου 6 γεμάτες κ.σ. γιαούρτι σόγιας ή άλλο φυτικό γιαούρτι 2 κοφτές κ.σ. μούσλι ή μείγμα ξηρών καρπών Επιπλέον υλικά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 100 γρ. φυστίκια αιγίνης (καθαρισμένα, χωρίς τους φλοιούς) 200 γρ. ανακάρδια (cashews) 100 γρ φουντούκια 100 γρ. νιφάδες βρώμης αλεσμένες σε αλεύρι 200[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για τις 4 στρώσεις ξεχωριστά και τη σάλτσα λυκόμουρου (απο τη βάση προς τα άνω): Βάση: 1 κούπα ωμά αμύγδαλα 1 κούπα χουρμάδες "Καραμέλα": 1 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 300 γρ. Μακεδονικό Ταχίνι (1 βάζο) 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη Εκτέλεση : Σ΄ ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά μαζί το ταχίνι με την άχνη, μέχρι να[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη: 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κούπα φυτική μαργαρίνη παγωμένη λίγο αλάτι, λίγη ζάχαρη 8 κ.σ. παγωμένο νερό Υλικά για τη κρέμα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: κούπες ώριμα αβοκάντο λιωμένα 1/2 κούπα χυμό λάιμ 2 κ.γ. ξύσμα λάιμ 3/4 της κούπας σιρόπι αγάβη 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας λίγο θαλασσινό αλάτι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 630 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κ.γ. baking powder 240 ml αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο 750 ml χυμό απο πορτοκάλι ή μανταρίνι ή λεμόνι 250 γρ. ζάχαρη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: ½ κιλό χαλβά από ταχίνι 250 γρ. καρυδόψιχα 250 γρ. γλυκό πορτοκάλι 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 300 γρ. μπισκότα 1 φλιτζανάκι του καφέ λικέρ 50 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣυστατικά 2 κούπες μαγειρεμένο πουρέ μήλων (5 μεσαία μήλα) 2/3 κούπας χυμό μήλου 3 1/2 κούπες αλεύρι 1 1/3 κούπας ζάχαρη 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 3 1/2 κούπες αλέυρι 250 γρ. φυτική μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ. κοφτές baking powder 3 κ.γλ. κοφτές κανέλα 3[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 100γρ αμύγδαλα 70γρ χουρμάδες ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι ανεπεξέργαστο ή ιμαλαϊων 1 κ.γ. λάδι καρύδας ή φυτική μαργαρίνη, αν το μείγμα είναι πολύ[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά 1150 γρ. αλευρι σκληρο για τσουρεκια robin hood ή αλεύρι τύπου Π (πολυτελείας) 1 φακελακι ξηρη μαγια 2 κυβους νωπη μαγια (84 γρ.) 1/2 κούπα νερο για το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά 300 γρ. μαργαρίνη 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες 1 λεμόνι (το ξύσμα του) 1/2 κ.γ. κανέλα 3 κ.σ. νερό 1/2 κ.γ. αλάτι 500 γρ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: Αποδίδει 6-8 λουκουμάδες 350 γρ χλιαρό γάλα σόγιας (θερμοκρασία δωματίου) 260 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50γρ πουρέ πατάτας νιφάδες 50 γρ ζάχαρη 2[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥΛΙΚΑ 200 gr τόφου μαλακό 1-2 πακέτα μπισκότα digestive ή ολικής ή επιλογής σας 250 ml φυτική κρέμα 120 gr μαργαρίνη 1 σφηνάκι ρούμι 6 κ.σ. ζάχαρη 2-3 κ.σ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 250 γρ. ή 1 γεμάτη κούπα μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κούπα αραβοσιτέλαιο 1 κούπα αμύγδαλα άσπρα χοντροκομμένα 2 βανίλιες ή 1 κ.γ. εκχύλισμα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 1 κούπα χοντροτριμμενο καρότο 1 κούπα χοντροτριμμένο μήλο 1 κούπα φυτική μαργαρίνη 1/2 κούπα ζάχαρη 1 γεμάτο κ.γ. σοδα 1/2 κ.γ. κανελα 3 κούπες αλευρι[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά για τη κρέμα (6-8 άτομα) : 800ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα αραιωμένο με 200ml νερό ξύσμα από 1 λεμόνι 1 σφηνάκι limoncello 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 5 κ.σ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 2 κονσέρβες γάλα καρύδας (Η κάθε κονσέρβα είναι των 400 ml) 150 - 200 [γρ.] άχνη ζάχαρης (ανάλογα πόσο γλυκό μας αρέσει) 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr