Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει σκούρα καραμέλα. Μαλακώνουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό. Ζεσταίνουμε τα 250[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΆλλη μια τουρτίτσα από τον Στέλιο Παρλιάρο. Την έχω φτιάξει και άρεσε πολύ. Είναι λίγο μπελαλίδική, αλλά θα σας αποζημιώσει. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 90[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΗΣ Δωρα Σπυροπουλου !!! ΣΥΝΤΑΓΗ- Για παντεσπανι εκανα συνταγη του παρλιαρου.. 5 αβγα τα οποια χτυπαω 20 λεπτα με 125γρ ζαχαρη και επειτα ανακατευω μεσα[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ: Για την βάση, ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη, την αμυγδαλόσκονη, το ασπράδι αυγού και το λιωμένο βούτυρο. Στη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμα 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για τη βάση 200 γρ. μπισκότα Digestive 100 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Για την κρέμα 5 γρ. ζελατίνη σε φύλλα 280 γρ. γιαούρτι σακούλας (σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο κάτι άλλο.... Τα αρώματα που βγάζει αυτό το τόσο ελαφρύ και γευστικό γλυκό... Η θεϊκή συνταγή είναι του μέγα δημιουργού-ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάρου. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση μαρέγκας, μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το μέλι και τη γλυκόζη, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια την ιταλική μαρέγκα βράζουμε προσεκτικά το μέλι. Παράλληλα, στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ασπράδι και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Όταν η θερμοκρασία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤη συνταγή μου την έφερε η κόρη μου η Ιωάννα σε ένα σχισμένο φύλλο απο περιοδικό που διάβασε στο ...παιδίατρο την ώρα που περίμενε. -Μαμά θα μου τη φτιάξεις[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΕκτέλεση για τη βάση: Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί και τα πολτοποιούμε έως ότου γίνουν μία μαλακή ζύμη. Με τις παλάμες μας δημιουργούμε χοντρά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤόσο νόστιμη και εμφανίσιμη τούρτα γεμιστή με σουδάκια, που θα φτιάξετε εσείς ή θα πάρετε έτοιμα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Γλυκά ψυγείου Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣτο καλάθι βρίσκονταν ξεχασμένες 4 μπανάνες που ξέμειναν από τη νηστεία...παρατημένες είχαν αρχίσει να μαυρίζουν επικίνδυνα... λίγο ακόμη και θα ήταν για τα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Τοποθετούμε το γάλα και την κρέμα σε μία κατσαρόλα να ζεσταθούν ελαφρά. Βάζουμε τη μισή ζάχαρη, τη ζελατίνη και την πηκτίνη και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: - 100 γρ. ζάχαρη - 150 γρ. καφέ espresso ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΡΛΟΤ ΜΕ ΚΑΦΕ - 1 πακέτο μπισκότα πτι – μπερ - 1 πακέτο μπισκότα πτι –[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕκτέλεση για Κρεμέ σοκολάτας με χαλβά: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε τη ζάχαρη μέσα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ Μουσκεύουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα. Προσθέτουμε τη ζελατίνη και το μέλι. Ανακατεύουμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr