Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η pâte à bombe είναι ένα μείγμα που αποτελείται από κρόκους και σιρόπι. Αυτά ψήνονται μαζί σε μπεν μαρί με διαρκές χτύπημα, έως ότου αποκτήσουν όγκο. Είναι μια κλασική μέθοδος παρασκευής μους. Υλικά (Μερίδες: 6-8) 100 γρ. ζάχαρη, 60 γρ. νερό, 6 κρόκοι αβγών, 1 αβγό, 400 γρ. κρέμ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο xrysessyntages.com