Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Καλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή βράδυ και νάμαστε στο τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μαθητές και καθηγητές αλλά και στο τέλος του εορταστικού δωδεκαημέρου![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά έως ότου αρχίσει να βράζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ: Σε ένα μπολ βάζουμε τα δαμάσκηνα μαζί με το τσάι, το κρασί, το πορτοκαλόνερο, την κανέλα και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαι καθώς η "αντοχή" έδειχνε να με εγκαταλείπει...είπε η πεθερά μου να με τονώσει! Να 'ναι καλά η γυναίκα :-)) Και εκεί που μιλάγαμε για διάφορα, για κάτσε να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τις Γιάννες και όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κυριακή βράδυ και νάμαστε στο τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μαθητές και καθηγητές αλλά και στο τέλος του εορταστικού δωδεκαημέρου![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟπως ήδη το είπα στο facebook, στην πιατέλα "χαροπάλευαν" κάτι τελευταίοι κουραμπιέδες τους οποίους δεν άπλωνε χέρι κανείς να τους φάει....μπούχτισαν[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕκτέλεση: Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλημέρα και καλό μήνα! Σήμερα ανοίγω καινούρια σελίδα στη ζωή μου ~ οι πρώην συνάδελφοί μου στην RBS (και γνωρίζω ότι αρκετοί από αυτούς διαβάζουν το blog[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤην αρχική συνταγή την είδα από τον Στέλιο Παρλιάρο και την άλλαξα, αφού πρόσθεσα τα αχλάδια, την κανέλα και το κακάο. Μας άρεσε πολύ, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τεμαχίζουμε και λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Ανοίγουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια το φύλλο κανταΐφι. Το ανακατεύουμε με το λιωμένο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...νηστήσιμα στη γεύση...ανοιξιάτικα στην όψη... Είναι συνταγη του Παρλιαρου,τα οποια έκανε με ελαιόλαδο και κρασί,στις Γλυκιές Αλχημείες. Χρησιμοποίησε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και τα 300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τη βάση χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι ανακατεύοντας απαλά με μία σπάτουλα. Αδειάζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr