Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το αλάτι, τα 90 γρ. ζάχαρη, το παγωμένο βούτυρο και τα αυγά. Χτυπάμε έως ότου σχηματιστεί μία[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε τo γάλα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το limoncello. Βουτάμε στο χλιαρό γάλα ένα ένα τα σαβουαγιάρ για πολύ λίγο. Τα στρώνουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr' Ενα πανεύκολο και γευστικότατο παγωτό - γιαούρτι. Αν δεν σας αρέσουν οι ξυνές γεύσεις, μην βάλετε ξύσμα λεμονιού, και αρωματίστε με βανίλια, ή μαστίχα Χίου.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓευστική Διαδρομή με το Στέλιο Παρλιάρο και την ομάδα του πουμας φτιάχνει μια εύκολη και με λίγα έξοδα συνταγή.Πρόκειται για σφολιάτα στο φούρνο, μήλα, μαύρη[...]
Μια ωραιότατη συνταγή του Παρλιάρου, κάτι μεταξύ γλυκού του κουταλιού και μαρμελάδας ~ απολαύστε το σκέτο, πάνω σε γιαούρτι ή σε παγωτό, σε φρυγανισμένο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ συνταγη αυτη ειναι του Σ. Παρλιαρου και ειναι πανευκολο και πολυ νόστιμο γλυκάκι. Υλικά 1 φυλλο σφολιάτα 3 μηλα 50 γρ.καστανή ζάχαρη Λιγη κανέλλα Καρυδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα ζυμώματα και το βάψιμο των αυγών γίνονται παραδοσιακά τη Μεγάλη Πέμπτη. Η μαμά μου πάλι είχε πάντα έτοιμα, τα κόκκινα αυγά και τα κουλουράκια της, από τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα σας! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχει φτιάξει η διάθεσή σας με τον ήλιο που μας κάνει την χάρη να εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και το λιώνουμε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε για μισή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνουμε το βούτυρο. Αλείφουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας με βούτυρο και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο. Κόβουμε κύκλους διαμέτρου 8 εκατοστών.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα σας εκπλήξει η γεύση του! Η συνταγή του Παρλιάρου! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κρέμες- Παγωτά Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ Μαλακώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε την άχνη και τα ασπράδια αυγών (όχι σε μαρέγκα) και ανακατεύουμε.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις μπανάνες. Τοποθετούμε πρώτα στο μπλέντερ το νερό, τη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ LEMON PIE Στον κάδο του μίξερ βάζουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το αυγό, το βούτυρο και το αλεύρι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΛατρεία !!! Αφράτοι τραγανοί τέλειοι !!! Κομμάτια: 30-40 Υλικά 500 γρ. αλεύρι, κατά προτίμηση «σκληρό» 500 γρ. νερό χλιαρό (όχι καυτό!) 1 κ.γ. αλάτι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛίγο πριν μπούμε στη Σαρακοστή,οπότε ο γνωστός μας χαλβας με το λαδάκι του θα είναι πρώτος στη λίστα των γλυκών,αυτός εδώ είναι το ακριβώς αντίθετο του... Τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι αναμφισβήτητα το γλυκό που έχει την τιμητική του την περίοδο της Σαρακοστής αφού είναι πεντανόστιμος και η παρασκευή του είναι[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές