Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Συννεφιασμένο ψυγείου! Άλλο ένα γλυκό στη λογική του εύκολο –γρήγορο-οικονομικό- υγιεινό. Στα γλυκάκια της καθημερινότητας θα το εντάξω κι αυτό ή έστω στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο ομολογώ..το blogging μου δεν είναι στα φόρτε του τον τελευταίο καιρό. Δεν είμαι πια όσο συνεπής θα ήθελα ή φανταζόμουν να είμαι. Bασικά, δεν είμαι καθόλου.[...]
Πηγή: cookika.comΜ πορεί φέτος να μη στόλισα αλλά δεν γίνεται αυτές τις μέρες να μη μοσχοβολήσει το σπίτι Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Άλλωστε είναι χαρά για μένα αυτές τις[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι χαρά! Ο γιατρός με άφησε να κινούμαι περισσότερο! "Ε, μη χορεύεις κιόλας", μου είπε. Γιατρέ, όταν μπορείς να σηκωθείς να πλύνεις κανένα πιάτο, να φτιάξεις[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕίχα όρεξη για ένα γλυκό δροσερό, με φρούτα και συγκεκριμένα με δαμάσκηνα. Θα μου πεις, που στο καλό θα βρεις δαμάσκηνα, δεν είναι η εποχή τους. Αλλά όπως λέει[...]
Πηγή: mookiesbaker.blogspot.grΑυτή είναι μια εξαιρετική συνταγή τάρτας αμυγδάλου (Bakewell tart) με κρέμα αμυγδάλου που όταν ψηθεί είναι σαν υγρό κέικ. Ας ξεκινήσουμε με τη βάση τάρτας[...]
Πηγή: evitheusualsuspect.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΔεν θέλω να το παινευτώ, αλλά η καλύτερη μαρμελάδα φράουλα που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι αυτή που φτιάχνω ανακατεύοντας κανονικές φράουλες με τις μικρές[...]
Πηγή: bostanistas.grΔύσκολα λέει όχι κανείς σε τζάμπα φαγητό, ειδικά αν είναι φοιτητής. Στα τέσσερα και κάτι χρόνια που έζησα στη Βοστώνη είχα την τύχη να μου κάνουν κάμποσες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο όνομά μου είναι Μάγδα αλλά θα μπορούσε να ήταν Ρεβέκκα. Αυτό ήταν το όνομα που ήθελε να μου δώσει η μητέρα μου όταν έμαθε πως θα κάνει κορίτσι. Προτίμησε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr80 ml κρέμα γάλακτος 240 ml γάλα 120 ml σιρόπι σοκολάτας 16 cl μαύρο ρούμι 40 ml σιρόπι καρύδας 12 παγάκια κακάο σκόνη για γαρνίρισμα Βάζουμε όλα τα υλικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνας ακαταμάχητος συνδυασμός μπισκοτένιας βάσης, κρέμας και φραγκοστάφυλου! Τι χρειαζόμαστε: Βάση 227 γρ. βούτυρο ανάλατο (λιωμένο) 65 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο κολατσιό στο σχολείο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεύματα των παιδιών. Προσφέρει άμεσα ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, συμβάλλοντας στην καλή απόδοση[...]
Πηγή: xryses-syntages.grFor the recipe in English click here Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι/ες μου! Τι μου κάνετε; Εμείς φουσκώνουμε, μπήκαμε στον έκτο πια! Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός! Ο[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΚαλημερούδια!!! Αν και νηστεία συνεχίζω να κάνω αρτhσιμα γλυκακια και φαγητά.. Δυστυχώς παραείμαστε κοιλιόδουλοι για να κάνουμε όλες τις νηστείες της θρησκείας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚέικ σοκολατένιο & νηστίσιμο με τα αρώματα των εσπεριδοειδών να έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Απλές και σύντομες διαδικασίες, χωρίς τη χρήση μίξερ, χωρίς αυγά,[...]
Πηγή: kitchenstori.es2 συνταγές για μάφινς σοκολάτα με μασκαρπόνε και βατόμουρα! Τα μάφινς μοιάζουν αρκετά με τα καπ κέικ.Η διαφορά τους είναι ότι τα καπ κέικ είναι μόνο γλυκά .Σε[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΥλικά συνταγής 250 γρ. σπανάκι φρέσκο (καθαρισμένο) 3 αυγά ½ φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι πλήρες 1 φλιτζάνι του τσαγιού + 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΣτο σπίτι της μητέρας μου περάσαμε το Πάσχα με φαγητά, γλυκά και λιγοστή οικογενειακή παρέα. Όλα σε μετρημένες δόσεις. Ήρεμα. Τα φαγοπότια είχαν για τελείωμα[...]
Πηγή: bostanistas.grFor the recipe in English click here Τα thumbprints είναι ένα δημοφιλές είδος μπισκότου στη μέση του οποίου ανοίγεται με τον αντίχειρα μα κοιλότητα κ γεμίζεται[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΌπως μαρτυρά και το όνομά του, αυτό το γλυκό γεννήθηκε στο νησί Κάπρι. Ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία κέικ όπου δεν χρησιμοποιείται αλεύρι αλλά αμύγδαλο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔεν θέλω να το παινευτώ, αλλά η καλύτερη μαρμελάδα φράουλα που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι αυτή που φτιάχνω ανακατεύοντας κανονικές φράουλες με τις μικρές[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα κέικ καρότου χωρίς αλεύρι και κατ΄επέκταση Χωρίς Γλουτένη/ Gluten Free για όσους ακολουθούν μια δίαιτα ελεύθερη γλουτένης, έχουν δυσανεξία σε αυτή[...]
Πηγή: kitchenstori.es2 κιλά ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη 1 και ¾ κούπας νερό 1 βανιλίνη 2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού Για το ασβεστόνερο 2 γεμάτες κουτ. σούπας ασβεστοπολτός 5[...]
Πηγή: gastronomos.grΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛοιποοοοοοοοοόν…. Να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Τον ξανάκανα χτες οπότε έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης… Πριν περάσω στη συνταγή (χεχε) να σας πω το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr