Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Γλυκά Γιορτινά Τριαντάφυλλα με φύλλο κρούστας ! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με σιρόπι Διάφορα Άλλες κατηγορίες Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Για μπουφέ[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr200 γρ. γάλα 200 γρ. χυμός πορτοκάλι 200 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά αλεύρι όσο πάρει 1 πορτοκάλι, το ξύσμα του 1 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε το γιαούρτι με . την άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε έναν-έναν τους κρόκους των αυγών και ανακατεύουμε έως ότου λιώσει η ζάχαρη.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το ξύσμα. Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αμύγδαλο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΙΦΙ: Βάζουμε το βούτυρο στα μικροκύματα για να λιώσει χωρίς να καεί. Ανοίγουμε με τα χέρια μας πολύ καλά το φύλλο καταΐφι, έτσι ώστε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με 2 κουταλιές από το σιρόπι και τα απλώνουμε σε ταψί επάνω σε μία λαδόκολλα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ξύσμα και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αμύγδαλο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΑΝΙ: Χωρίζουμε τα αυγά, σε κρόκο και ασπράδι. Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο με τα 150 γρ. ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν έναν και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΪΦΙ : Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με την κανέλα. Ανοίγουμε το φύλλο καταΐφι. Κόβουμε σε κομμάτια. Παίρνουμε ένα κομμάτι και βάζουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα εύκολο παραδοσιακό γλυκό που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο 50΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΧτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη προσθέτοντας ένα-ένα τα αυγά έως ότου γίνει το μείγμα αφράτο. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, τα αμύγδαλα, την κανέλα και ανακατεύουμε[...]
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΖΚΕΪΚ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τα cranberries. Ξαίνουμε -απλώνουμε με τα δάκτυλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑπλή συνταγή με πολύ σωστά δοσμένα υλικά. Είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το σιρόπι, βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τον χυμό λεμόνι για 1 λεπτό και αφήνουμε να κρυώσει. Ξεμπλέκουμε το καταΐφι και το κόβουμε με ένα μαχαίρι σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το φιστίκι και συνεχίζουμε το χτύπημα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ: Πλένουμε τα λεμόνια και τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου έως ότου μαλακώσουν. Όταν κρυώσουν τα τεμαχίζουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ MARSHMALLOWS: Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό και τη γλυκόζη, μέχρι τους 130οC. Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τοποθετούμε στη φωτιά να ζεσταθούν, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν-μαρί νή στο φούρνο μικροκυμμάτων Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά και τον κρόκο με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣτο πι και φι έκανα αυτή την μαρμελάδα Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές 1/2 κιλό φράουλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜοναδικές προτάσεις από τον Στέλιο Παρλιάρο Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 30 λεπτά, αναμονή περίπου 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕκτέλεση: Ανακατεύουμε πολύ καλά το τυρί με την άχνη και τις σταφίδες. Ξάνουμε πολύ καλά το καταϊφι και το ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Σε ένα ταψί 26[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Όταν η ζάχαρη διαλυθεί αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα μεταλλικό μπολ βάζουμε τα αυγά με το σιρόπι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για ν’ αφρατέψουν. Αλέθουμε τα καρύδια ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια. Πολτοποιούμε το τζΊντζερ. Βάζουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα διαφορετικό ραβανί με γεύση δυνατού τσαγιού σπέσιαλ!!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με σιρόπι Γλυκά ταψιού Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr