Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ο παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 4 κομμάτια μπακαλιάρος αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα Παρασκευή «Κόβουμε τον μπακαλιάρο κομμάτια και τον[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚάθε χρόνο στην γιορτή μου, μετά την παρέλαση, όλη η οικογένεια μαζευόμασταν γύρω απο το τραπέζι για να απολαύσουμε τα καταπληκτικά φαγάκια που ετοίμαζε η[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ίσως ο πιο αγαπημένος και απλός τρόπος μαγειρέματος αυτού του παραδοσιακού-με την μεγάλη διατροφική αξία-νηστίσιμου[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΜπακαλιάρος στο τηγάνι Εν αρχή τα υλικά: μπακαλιάρος ή βακαλάος, κατεψυγμένος ή παστός γύρω στο μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. φρυγανιά[...]
Πηγή: greekcook.gr1 κιλό μπακαλιάρο παστό, ξαλμυρισμένο 1 ποτήρι ανθρακούχο νερό ή μπίρα 1 αυγό αλεύρι όσο πάρει (περίπου 1 ποτήρι), κοσκινισμένο λίγο αλάτι (προσοχή, γιατί ο[...]
Πηγή: argiro.gr