Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Με τη μοριακή γαστρονομία δεν τα πάω πολύ καλά. Τα περίεργα ονόματα, υλικά και τεχνικές που χρησιμοποιούν με φοβίζουν λιγάκι και έχω την αίσθηση πως έστω και για να διαβάσω μια συνταγή πρέπει να έχω διδακτορικό στη Χημεία. Κι ας μην αρχίσω να μιλάω για το υγρό άζωτο. Η ιδέα και μόνο του να βρ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr