Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Η παραδοσιακή αλιάδα, γίνεται με πατάτες - ή με ψωμί σε κάποιες περιοχές - και ζωμό από παστό μπακαλιάρο , που η παράδοση θέλει να τον κάνουμε συνήθως τηγανιτό .
Είναι το απαραίτητο δίδυμο των εθνικών μας εορτών και νηστειών , όταν επιτρέπεται η κατάλυση ψαριού.
Σκορδαλιά ή Αλιάδα με [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- πατάτα
- ψωμί
- ξύδι
- μπακαλιάρος
- βακαλάος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΝαι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- σκόρδο
- πατάτα
- ψωμί
- ξύδι
- μπακαλιάρος
- βακαλάος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy