banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Δείτε όλα τα sites


Συνταγές:

Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας

Ο πιο εύκολος, γρήγορος και εξαιρετικά απλός τρόπος να μαγειρέψουμε φιλέτο , από οποιοδήποτε ψάρι μας αρέσει, και να γίνει απίστευτα νόστιμο . Το μόνο που[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κεφτεδάκια πικάντικα με φρέσκα μυρωδικά

Τα κεφτεδάκια, όπως και με ότι κι αν είναι φτιαγμένα, είναι απλά υπέροχα. Πόσο μάλλον αυτά εδώ, που έχουν μπόλικα φρέσκα μυρωδικά και σωταρισμένο κρεμμυδάκι.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Εορτολόγιο Φεβρουαρίου 2021, με όλες τις[...]

Ο Φεβρουάριος είναι ο τρίτος μήνας του Χειμώνα και αυτός με τις λιγότερες μέρες του χρόνου. Ο λαός τον αποκαλεί και Κουτσοφλέβαρο γιατί έχει 28 ή 29 μέρες, αν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μαρουλοσαλάτα απλή

Η σαλάτα μαρούλι είναι για μένα η ωραιότερη που υπάρχει. Με ότι κι αν την φτιάξουμε, είναι πάντα υγιεινή και δροσερή, ιδανική για να συνοδέψουμε όλα τα ψητά[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κουραμπιέδες αφράτοι με ηλιέλαιο και ελαιόλαδο

Συνταγές για κουραμπιέδες νηστίσιμους υπάρχουν πολλές, σχεδόν όλες όμως, γίνονται κυρίως με ελαιόλαδο ή σε συνδυασμό με φυτικά βούτυρα. Για όσους θέλουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μοναστηριακό Πρόσφορο (Λειτουργιά)

Το Πρόσφορο είναι ο άρτος (το ψωμί) που προσφέρουμε οι άνθρωποι στην εκκλησία , ώστε να μετατραπεί σε Σώμα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού . Από το Πρόσφορο ο[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Εορτολόγιο Δεκεμβρίου 2020, με όλες τις[...]

Ο Δεκέμβριος είναι ο πρώτος μήνας του Χειμώνα και ο τελευταίος της χρονιάς. Ο λαός τον αποκαλεί και Χριστουγεννιάτη, λόγω της μεγάλης γιορτής για τη γέννηση[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Γλαύκος πλακί στην κατσαρόλα

Ένα ζουμερό φιλέτο ψαριού, ο γλαύκος, γίνεται ωραιότατο πλακί στην κατσαρόλα, με τη σαλτσούλα του και τα λαχανικά του, ενώ είναι και αρκετά οικονομικό. Εύκολα,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Εορτολόγιο Νοεμβρίου 2020, με όλες τις Νηστείες[...]

Τελευταίος μήνας του Φθινόπωρου , ο Νοέμβριος , μας προετοιμάζει για την έλευση του Χειμώνα . Ο λαός τον αποκαλεί και Μεσοσπορίτη, επειδή μέχρι την γιορτή της[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κουλουράκια πορτοκαλιού

Νοστιμότατα κουλουράκια με υπέροχη γεύση και άρωμα πορτοκαλιού, για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Εύκολα και με λίγα υλικά, ότι πρέπει για το[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Σάλτσα ταρτάρ

Πρόκειται για μια γαλλικής προελεύσεως, πολύ απλή, αλλά εξαιρετικά νόστιμη σάλτσα μαγιονέζας, που γίνεται σε 5' και συνοδεύει υπέροχα σχεδόν τα πάντα, από[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λικέρ Αχλάδι γρήγορο

Το αχλάδι είναι το πιο αγαπημένο από τα σπιτικά λικέρ, γι' αυτό και τελειώνει πάντα γρήγορα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτή εδώ η συνταγή είναι ότι πρέπει, αφού[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μοσχαράκι στιφάδο ελαφρύ

Αυτή η συνταγή είναι κάτι ανάμεσα σε βαρύ κοκκινιστό, αφού έχει αρκετά κρεμμύδια, όχι όμως τόσα πολλά, ώστε να το πεις κανονικό στιφάδο. Το αποτέλεσμα είναι[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ψωμοκεφτέδες ή Κεφτέδες ψωμιού

Μια πολύ παλιά συνταγή, από την εποχή που οι γιαγιάδες μας μαγείρευαν με ότι είχαν στην κουζίνα τους και έφτιαχναν αριστουργήματα. Οι ψωμοκεφτέδες γίνονται[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Συκωταριά τηγανιτή

Ένας εξαιρετικός μεζές για μερακλήδες, που άρεσε υπερβολικά στον παππού μου. Αν τον φτιάξουμε, θα πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε καλό κρασί ή μπύρα. Ιδανικό πιάτο[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Βρούβες βραστές σαλάτα

Στον ευλογημένο τόπο μας ακόμα και τα άγρια λάχανα (έτσι λέμε τα βρώσιμα άγρια χόρτα στην Αχαΐα) τρώγονται, έλεγε η γιαγιά μου, και για να αποδείξει αυτό που[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πώς φτιάχνουμε καραμέλα από ζαχαρούχο γάλα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο από την καραμέλα γάλακτος, όπως και να την φτιάξουμε, με ότι και να την συνδυάσουμε, η καραμέλα είναι πάντα πειρασμός. Ο[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Καγιανάς με σπαράγγια και οβριές

Οι οβριές, βρυωνιές ή αβρωνιές, όπως λέγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, είναι άγρια χόρτα που φυτρώνουν, με τον ερχομό της Άνοιξης, σε ακαλλιέργητα και[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2021 ® v3 - Επικοινωνία