τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | cheesecake φραουλα ακης | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

faghta-giagias.blogspot.gr

Δείτε όλα τα sites
http://faghta-giagias.blogspot.gr


Συνταγές:

Σκόνη ή Νιφάδες ντομάτας

Οι άνθρωποι, από τα παλιότερα χρόνια, ήξεραν πόσο σημαντικές είναι οι ντομάτες στη διατροφή τους, γι' αυτό και είχαν επινοήσει διάφορες μεθόδους, ώστε να τις[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κέτσαπ σπιτική έτοιμη σε 15 λεπτά

Η πιο εύκολη και γρήγορη σάλτσα κέτσαπ που υπάρχει. Χωρίς καθόλου φασαρία, αφού χρησιμοποιούμε έτοιμη σάλτσα, έχουμε σε χρόνο ρεκόρ την πιο απολαυστική κέτσαπ,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πολτός ντομάτας συμπυκνωμένος

Το βασικότερο υλικό που πρέπει να υπάρχει πάντα στα ντουλάπια της κουζίνα μας, είναι ο πολτός ντομάτας , και ειδικά αυτός που τον έχουμε φτιάξει μόνες μας, με[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Φρέσκος χυμός ντομάτας όλο το χρόνο

Όλοι ξέρουμε ότι οι καλοκαιρινές ντομάτες είναι πολύ πιο νόστιμες και μυρωδάτες , από αυτές που βρίσκουμε στα μαγαζιά όλο τον υπόλοιπο χρόνο, και περισσότερο[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μαγειρίτσα Ρουμελιώτικη

Η παράδοση του τόπου μας θέλει το Μ. Σάββατο , μετά την Ανάσταση , να τρώμε μια σούπα φτιαγμένη με εντόσθια από αμνοερίφια και λαχανικά, τη μαγειρίτσα .[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Αυγά βραστά τουρσί

Ένας εξαιρετικά απλός και εύκολος τρόπος, για να φτιάξουμε ένα νόστιμο ορεκτικό με βραστά αυγά ή για να διατηρήσουμε πολύ περισσότερο τα πασχαλινά αυγά που[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Σκορδαλιά κόκκινη με παντζάρια και πατάτες

Η κλασική, παραδοσιακή αλιάδα , γίνεται μόνο με πατάτες και σερβίρεται σκέτη ή παρέα με παντζάρια σαλάτα και μπακαλιάρο τηγανιτό . Τι γίνεται όμως αν ενώσουμε[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Σαλάτα με κατσαρό μαρούλι και Ουγγαρέζα

Μια πολύ νόστιμη σαλάτα, με πράσινο κατσαρό μαρούλι, χλωρά κρεμμυδάκια και υπέροχη γευστική σαλάτα Ουγγαρέζα. Γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα και τρώγεται[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Σπιτικό, χωριάτικο ψωμί φτιαγμένο στον[...]

Αν και είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι το παραδοσιακό είναι πάντα καλύτερο, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που η τεχνολογία έρχεται να κάνει τη ζωή[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λικέρ Κυδώνι

Με τα κυδώνια μπορούμε να φτιάξουμε δύο γευστικότατα λικέρ, που το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και διαφέρει στο χρώμα, αλλά και στη γεύση. Έτσι, αν ψήσουμε πρώτα[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κέικ Λεμονιού

Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα αφράτο και πολύ νόστιμο κέικ, με υπέροχο άρωμα λεμονιού; μάλλον κανένας. Γίνεται πολύ εύκολα, έχει καταπληκτική γεύση, αλλά[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πόσα είδη πιπεριού υπάρχουν και πώς τα[...]

«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μοναστηριακή Φανουρόπιτα από την Ιερά Μονή[...]

Αυτή είναι η Φανουρόπιτα που φτιάχνουν οι ακούραστες Μοναχές στο Μοναστήρι των Αγίων Νεκταρίου και Φανουρίου στο Τρίκορφο Ευπαλίου, προς τιμήν του Αγίου στην[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Βυσσινάδα από πολτό βύσσινου

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δική μας βυσσινάδα, είναι από το σιρόπι που περισσεύει όταν δένουμε γλυκό του κουταλιού βύσσινο . Ο πιο ωραίος[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Βύσσινο γλυκό του κουταλιού και σπιτική[...]

Αυτή είναι η πιο παλιά και εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε βύσσινο γλυκό του κουταλιού και ταυτόχρονα και σπιτική βυσσινάδα. Έτσι τα έφτιαχνε η πεθερά μου,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λικέρ Βύσσινο λιαστό

Αυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λικέρ Κεράσι

Το κέρασμα που έπρεπε απαραίτητα να υπάρχει στο μπουφέ κάθε σπιτιού, την εποχή που ήμουνα παιδί. Το τσέρρυ μπράντυ είναι ίσως το κλασικότερο ηδύποτο που[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Αλεύρι Σίκαλης ή Σικάλεως

Η σίκαλη είναι ένα από τα δημητριακά που μοιάζει πολύ με το σιτάρι. Ο καρπός της είναι πιο μακρύς και πιο μυτερός από αυτόν του σιταριού, κι έχει χρώμα βαθύ[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2019 ® - Επικοινωνία