Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Από την κ. Σοφία Μούτσου Το φθινόπωρο είναι η εποχή των ροδιών. Η ευβοϊκή γη είναι γεμάτη όμορφες φουντωμένες ροδιές. Μπορούμε να κάνουμε υπέροχα λικέρ, σιρόπι γνωστό ως γρεναδίνη, να συμπληρώσουμε περίτεχνες αρχαίες γεύσεις και να γευόμαστε το εξαιρετικό αυτό φρούτο με την ισχυρή αντιοξει [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gefseis-evias.blogspot.gr