Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το μαρούλι καλλιεργείται στην Ελλάδα κατά τόπους όλο το χρόνο με πολύ καλή στρεμματική απόδοση για τους παραγωγούς.Διακρίνεται σε τρεις τύπους : το φυλλώδες, το κεφαλωτό και τέλος το Ρωμάνα. Το μαρούλι περιέχει σημαντικές ποσότητες καροτενοειδων (α- και β-καροτένιο, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο executivecook.blogspot.gr