μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σνιτσελ Χοφμαν

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για 2 άτομα):

  • 2 φιλέτα χοιρινά για σνίτσελ (200γρ. το καθένα)
  • 20 γρ. φρυγανία
  • 1 αυγό
  • 20 γρ. αλέυρι
  • 1 φέτα ζαμπόν
  • 1 φέτα τυρί γκούντα
  • αλάτι
  • πιπέρι
Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και από πάνω βάζουμε τη φέτα ζαμπόν και τη φέτα τυρί. Τα διπλώνουμε και τα κρατάμε με μια οδοντογλυφίδα. Κατόπιν τα πανάρουμε αλα αγκλέζ με την εξής σειρά: αλεύρι, αυγό, φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καφτό σπορέλαιο (είτε σε τηγάνι είτε σε φρυτέζα).

Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί (χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας) να στραγγίξουν.

Σερβίρουμε ζεστά όσο είναι ακόμα το τυρί λιωμένο. Μπορούμε να το σερβίρουμε με ό,τι γαρνιτούρα θέλουμε π.χ. τηγανιτές πατάτες, ρύζι, σαλάτα, συνοδευόμενα και με κάποια σάλτσα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • αλεύρι
  • πατάτα
  • φρυγανιά
  • τυρί
  • ζαμπόν
  • αυγό
  • χοιρινό
  • γκουντα
  • σπορέλαιο
  • ρύζι
  • σνίτσελ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΟχι
  • Με χοιρινόΟχι
  • Με κιμάΟχι
  • Με πουλερικάΟχι
  • Με κουνέλιΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • αλεύρι
  • πατάτα
  • φρυγανιά
  • τυρί
  • ζαμπόν
  • αυγό
  • χοιρινό
  • γκουντα
  • σπορέλαιο
  • ρύζι
  • σνίτσελ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία