Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 1 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 31/07/2017 σε Κοτόπουλο / Πουλερικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Σως - Dressings Σνίτσελ κοτόπουλου με σάλτσα λεμονιού Ένα γρήγορο, εύκολο και πολύ[...]
Πηγή: sintayes.grΈνα ολοκληρωμένο γεύμα μέσα στο ίδιο πιάτο πάρα πολύ εύκολα και πολύ πολύ γρήγορα!!! Υλικά για 2 άτομα: 2 μικρά σνίτσελ κοτόπουλου πανέ μαρούλι (ψιλοκομμένο με[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΠαλιότερα παίρναμε τα κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας και τα κάναμε πανέ στο φούρνο. Σε κάποια φάση η μητέρα μου αγόρασε φρέσκο φιλέτο γλώσσας και η διαφορά ήταν[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 4 χοιρινά σνίτσελ 8 φέτες καπνιστό τυρί Μετσόβου 8 φέτες προσούτο 4 αυγά χτυπημένα 500 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό χοιρινό καρέ (λούντζα), καλά καθαρισμένο από τις ίνες του κομμένο σε 4 ροδέλες φέτες, ½ φλ. απλό αλεύρι, 2 αβγά χτυπημένα, 1 ½ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com[Υλικά] – Μακαρόνια -Πατάτες -Ρύζι -Αυγά -Κέτσαπ -Μουστάρδα -Μαγιονέζα -Έτοιμη σάλτσα για μακαρόνια -Κονσέρβα ντομάτας -Μυρωδικά, κρεμμύδι,[...]
Πηγή: sintagesgiaantres.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Συνήθως φτιάχνουμε το κοτόπουλο πανέ. Το φιλέτο γαλοπούλας βγάζει μεγαλύτερες μερίδες και γίνεται πιο χορταστικό. Η επιλογή είναι δική σας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΆλλο ένα είδος κρεατικού στις επιλογές μας. ΚΡΕΑΤΙΚΑ: Χοιρινό: Γουρουνόπουλο στη λαμαρίνα (ή αλλιώς γουρουνοπούλα) Καπρικό Κοντοσούβλι Πανσέτα τυλιχτή με[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣαλάτα τύπου Caesar's της νεολαίας Παράξενο μου φαίνεται αυτό το "νεολαίας", ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι απομακρύνομαι από αυτήν την κατηγορία... Τέλος πάντων,[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους. Το χρώμα του κρέατος πρέπει να κυμαίνεται από απαλό κόκκινο, μέχρι ροζ. Το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤης Πεννυς Μπουλουτζα Από απλά σιρόπια, κολλύρια, αλοιφές, σταγόνες, χάπια έως και κολπικά υπόθετα που συνδύαζαν δεκάδες ουσίες, η φαρμακευτική αποτέλεσε από[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΖαρκαδίσιο-Μακρολεπιώτα η ψηλή. Καρποφορεί από το Μάιο έως τον Νοέμβριο συνήθως κατά ομάδες σε δάση, σε άκρες δασών, κατά μήκος δρόμων , σε ξέφωτα, βοσκοτόπια,[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr