Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Υλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση Βράζετε τα σαλιγκάρια για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια τα πλένετε καλά. Σε ένα τηγάνι απλώνετε 2-3 κουταλιές αλάτι και ρίχνετε [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο icookgreek.com
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- ξύδι
- δέντρολιβανο
- σαλιγκάρι
- μούρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΝαι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΝαι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το icookgreek.com
Υλικα Συνταγης
- λάδι
- ξύδι
- δέντρολιβανο
- σαλιγκάρι
- μούρα
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy