Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Χρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα 300 γραμμάρια τόννος σε λάδι 2 αντζούγιες 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ½ λεμόνι(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά : 1000-1200 γρ. ψάρι (συναγρίδα ή σφυρίδα) 125 γρ. αρωματικά χόρτα: σέλινο, καρότο, κρεμμύδι 1 δαφνόφυλλο 6-8 πιπερόσποροι μαύροι χυμός 1 λεμονιού 250[...]
Πηγή: yumyum.grΜια μαγιονέζα που δεν κινδυνεύετε .... 1)Να κόψει 2) Είναι τρόπο τινά "μακράς διαρκείας" 3) Αν θέλετε βάζετε αυγό Ας δούμε υλικά και τρόπο παρασκευής.... Υλικά[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Υλικά 1 φλιτζ. κανονική μαγιονέζα 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη Εκτέλεση Σε ένα μπολ τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΕιναι ιδανική μαγιονέζα για να δυναμώσει την γέυση στα θαλλασσινά . Τι χρειαζόμαστε: 2 Κρόκοι αυγού Λάδι απο ενα κουτάκι αντζούγιες Ηλιέλαιο οσο παρει ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr