Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
12 μπαρμπούνια 100 γρ. το καθένα 2 κρεμμύδια 3/4 της κούπας κρασί δεντρολίβανο αλάτι και πιπέρι λάδι λεμόνι Καθαρίζετε και ανοίγετε τα μπαρμπούνια από το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘέλω να έρθει η άνοιξη! Φτάνει πια κύριε χειμώνα! Να φύγετε! Να πάτε αλλού! Δε σας θέλω άλλο!!! Θα κάνω ένα "ανοιξιάτικο" φαγητό (προσωπική μου γνώμη) μπας και[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.gr1 κιλό μπαρμπούνια 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι σκόρδο αρκετό... 1,5 κουταλιά σούπας πελτέ ή φρέσκια τομάτα ανάλογη αλάτι,πιπέρι,ρίγανη μιά κουταλιά σούπας ξύδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΑΛΑ ΛΙΒΟΡΝΕΖΕ Τα μπαρμπούνια είναι εκλεκτό ψάρι και δυσεύρετο όταν είναι φρέσκο. Είμαστε όμως τυχεροί που έχουμε βρεί το καταπληκτικό ψαράδικο στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr3 μπαρμπούνια 1/2 κρεμμύδι 6 μανιτάρια άσπρα 1 πρέζα μαϊντανό 1/2 κουτάλι σούπας μαργαρίνη Λίγο μπούκοβο 1 λεμόνι σε φέτες Οδηγίες Πάνω στη λαδόκολλα έκοψα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πασίγνωστο ψάρι σε μια διαφορετική εκδοχή! Τα αμπελόφυλλα εκτός από το να προστατεύουν τα ντελικάτα μπαρμπούνια να μην κολλήσουν στη σχάρα, τα αρωματίζουν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 κιλό περίπου μπαρμπούνια καθαρισμένα, 1 λεμόνι ο χυμός, 1 φλ. περίπου αλεύρι για το αλεύρωμα, λάδι για τηγάνισμα, 2 κόκκινες + 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com8 μπαρμπούνια 3 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 1 πρέζα σαφράν 1/2 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν μερικά κλωναράκια θυμάρι 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια ή κουτσομούρες Αλεύρι Αλάτι Λάδι για το τηγάνισμα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 2κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1/2φλ.σταφίδες ξανθές 1φλ.κρασί[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 μπαρμπούνι (καθαρισμένο φιλέτο) μία πρέζα αλάτι χοντρό 1 κουταλάκι του γλυκού Ελληνικό ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας τζατζίκι παντζαριών (δείτε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το υπόλοιπο για το χυμό) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπαρμπούνι μαρινάτο με μους παντζαριού: Εστιατόριο «Βαρούλκο», σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μπαρμπούνια (καθαρισμένα, χωρίς τα κεφάλια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami4 μεγάλα μπαρμπούνια 3 σκελίδες σκόρδου 2 ώριμες ντομάτες 25γρ. τριμμένη φρυγανιά 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 1/4 της κούπας λευκό ξηρό κρασί μαϊντανός αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μεγάλα μπαρμπούνια 3 σκελίδες σκόρδου 2 ώριμες ντομάτες 25γρ. τριμμένη φρυγανιά 3/4 της κούπας ελαιόλαδο 1/4 της κούπας λευκό ξηρό κρασί μαϊντανός αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό μέτρια μπαρμπούνια αλεύρι αλάτι και πιπέρι χυμός λεμονιού 1/2 κούπα λάδι 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες 1 σκελίδα σκόρδου 1/2 κούπα λευκό κρασί 1/2 κούπα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1- 1.200 κιλ. μπαρμπούνια μέτρια Αμπελόφυλλα, ανάλογα με τα ψάρια 2 κ.κ ρίγανη, θυμάρι ή θρούμπι 1/2 φλ.τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 λεμόνι (το χυμό) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami