Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Φιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 4 κομμάτια φιλέτο άσπρου ψαριού (πέρκα ή μπακαλιάρος), σύνολο 700-750 γρ. περίπου, 8 πράσα, ½-1 καυτερή πιπερίτσα τσίλι, ξεσποριασμένη και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά: 3 - 4 φιλέτα ψαριού (βακαλάος, γλώσσα ή κοκκινόψαρο) 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο καλής ποιότητας 3- 4 σκελίδες σκόρδο (πετάμε τις πράσινες[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.grΤι σας έχω σήμερα! Το μενού έχει ψάρι. Συγκεκριμένα τσιπούρα πελαγίσια. Είπα όμως, αντί απλά να την ψήσω και να φτιάξω μια σαλάτα και λίγο ρύζι, να κάνω κάτι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ πιο εύκολος, γρήγορος και εξαιρετικά απλός τρόπος να μαγειρέψουμε φιλέτο , από οποιοδήποτε ψάρι μας αρέσει, και να γίνει απίστευτα νόστιμο . Το μόνο που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα γλώσσας σύνολο 700 γρ. περίπου (ή άλλου άσπρου ψαριού, χωρίς πέτσα φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα (πέρκα ή λαβράκι ή παγκάσιους ή άλλα μάλλον χοντρά φιλέτα), σύνολο 700-800 γρ.,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 κιλό (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού (πέρκα, σφυρίδα, ξιφίας…), κομμένα σε κύβους 3 εκ. περίπου, 2 κόκκινες πιπεριές σε τετράγωνα (2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Τελειώνει και ο Απρίλιος το καταλάβατε? Σήμερα σας έχω Καναδική συνταγή μια και έχω ξεκινήσει να ψάχνω και να γνωρίζω καλύτερα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γαστρονομικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΙΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γαστρονομικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρομηθευόμαστε φιλέτα από γλώσσα, γαλέο, λαβράκι, ουρές πεσκανδρίτσας, τσιπούρα, επιλέγουμε τον χυλό και τη σάλτσα που μας αρέσει και ετοιμάζουμε ένα πρωτότυπο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣήμερα είναι μια από εκείνες τις φορές που η συνταγή μας έχει ένα μικρό βαθμό δυσκολίας. Κι αυτό γιατί έχει αρκετά βήματα στην παρασκευή της, αλλά απαιτεί και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΝομίζω πως ήρθε ο καιρός να ξεκινήσω μία καινούρια κατηγορία στην ιστοσελίδα μου, η οποία θα έχει συνταγές για ένα με δύο άτομα. Για περισσότερα άτομα μπορείτε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΝοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝοστιμότατα Φιλέτα Ψαριού, φρέσκα ή κατεψυγμένα, με μια πικάντικη εξωτική σάλτσα όλο χρώμα και αρώματα! Είναι πανεύκολα, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι ένα φιλέτο λιπαρου ψαριού όπου το ψηνουμε στο αλάτι και σε αρωματικά βότανα. Τέλειο για την μπύρα το κρασί ή και σε κάθε γεύμα ακόμα και σε sushi. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr