Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
200 γρ. Κρέμα γάλακτος 300 γρ. Γάλα 100 γρ. Ζάχαρη 3 ζελατίνες 100 γρ. σιρόπι σοκολάτας 1 βανίλια Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης ένα ένα σε παγωμένο νερό να[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣοκολατένια πανακότα φτιαγμένη με μαύρη σοκολάτα και λουσμένη με υπέροχη σάλτσα φρούτων του δάσους. Δυνατοί γλυκόξινοι τόνοι επάνω σε μια απαλή, βελούδινη αλλά[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜια ακόμη πανεύκολη εκδοχή της αγαπημένης πανακότας, αυτή τη φορά με καφέ και νουτέλα. Υλικά για 4-6 άτομα 200 γρ, κρέμα γάλακτος 200 γρ γάλα 100 γρ ζαχαρούχο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΈνας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτιάξετε ένα γευστικό και απόλυτα διαιτητικό επιδόρπιο , χωρίς καν τη χρήση λιπαρής ύλης. Υλικά 1 λίτρο γάλα χαμηλών[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ Ντίνα Λούδας μας έφτιαξε μια σούπερ πανακότα σερβιρισμένη με φρούτα του δάσους Υλικά: 500γρ κρέμα γάλακτος 500γρ γάλα 100γρ ζάχαρη 1 βανίλια 8 φύλλα ζελατίνη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 18/10/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Πανακότα σοκολάτας Μια απλή και πανεύκολη συνταγή για πανακότα σοκολάτας. Ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΠανακότα, μία φανταστική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : philenews.com Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 1 φακελάκι (3[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛευκή κι ελαφριά κρέμα πανακότα, με γάλα καρύδας, βανίλια και σάλτσα λωτού. Οι γεύσεις ισορροπούν και συνδυάζονται μεταξύ τους για να μας επιτρέψουν να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΔεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τη γεύση αυτού του γλυκού, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν δεν το φτιάξετε θα χάσετε!!! Σας δίνω τις αναλογίες που[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΟλόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]
Πηγή: kitchenstori.esH Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για την πανακότα 4 φύλλα ζελατίνης 150 ml γάλα πλήρες 150 ml κρέμα γάλακτος 120 γραμμάρια λιωμένη σοκολάτα λευκή Για το σιρόπι 150[...]
Πηγή: sidagi.gr200 ml φρέσκο γάλα 300 ml κρέμα γάλακτος 3 φύλλα ζελατίνης 70 gr άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη 1 βανίλια Βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος μαζί σε ένα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 Lt Κρέμα γάλακτος 35% 100g ζάχαρη 1/2 κουτ. τσαγιού κοπανισμένη μαστίχα 24g ζελατίνες 1. Μουσκεύω τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10' να μαλακώσουν. 2. Βάζω[...]
Πηγή: cooktherapy.gr600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 100 γραμμάρια γάλα 50 γραμμάρια ζάχαρη 10 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια φυσική (χρειαζόμαστε τα σποράκια) Για τη γεύση μόκα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια την πανακότα 600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 50 γρ. ζάχαρη 10 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια φυσική (τα σποράκια) Για την κρέμα πραλίνα 350 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥΛΙΚΑ 3 φύλλα ζελατίνης (5 γρ.) 500 ml κρέμα γάλακτος 100 ml γάλα 1 κ.σ. ζάχαρη 100 γρ. λευκή σοκολάτα σιρόπι από φρούτα για το σερβίρισμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: megatv.com/cook