Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Δροσερός γλυκός πειρασμός! Τι χρειαζόμαστε: 200 ml γάλα 800 ml κρέμα γάλακτος 6 φύλλα ζελατίνης Βανίλια ½ κούπα ζάχαρη Για τη σως φράουλας: Χυμό μισού λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρυ,δροσερο γλυκο με διακριτικο αρωμα μαστιχας και ζελε με κομματια βυσσινου. Ιδανικο για ολες τις εποχες, και γιατι οχι και μετα το Πασχαλινο τραπεζι.(?)[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα! Αυτη την πανακότα, την έφτιαξα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σκέφτηκα ότι είναι ένα πολύ ωραίο και ελαφρύ επιδόρπιο για μετά το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠερασε ενας χρονος απο τη δημιουργια αυτου του blog,εχουμε τα πρωτα μας γενεθλια! Ευχαριστω πολυ ολους τους επισκεπτες και ολα τα μελη του Come to cook για την[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γραμ. κρέμα γάλακτος 250 γραμ. γάλα ή γάλα καρύδας 50 γραμ κονιάκ ή λικέρ 2 βανίλιες 120 γραμ. ζάχαρη 6 φύλλα ζελατίνη των 15 γραμ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΗ Ντίνα Λούδας μας έφτιαξε μια σούπερ πανακότα σερβιρισμένη με φρούτα του δάσους Υλικά: 500γρ κρέμα γάλακτος 500γρ γάλα 100γρ ζάχαρη 1 βανίλια 8 φύλλα ζελατίνη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά -100 γρμ. γάλα -200 γρμ. γιαούρτι -175 γρμ. ξινόγαλο -30 γρμ άχνη ζάχαρη -3 φύλλα ζελατίνη -1 βανίλια Εκτέλεση Σε μια[...]
Πηγή: angelascook.eu/spoonΠανακότα, μία φανταστική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : philenews.com Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 1 φακελάκι (3[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣοκολατένια πανακότα φτιαγμένη με μαύρη σοκολάτα και λουσμένη με υπέροχη σάλτσα φρούτων του δάσους. Δυνατοί γλυκόξινοι τόνοι επάνω σε μια απαλή, βελούδινη αλλά[...]
Πηγή: kitchenstori.es200 γρ. Κρέμα γάλακτος 300 γρ. Γάλα 100 γρ. Ζάχαρη 3 ζελατίνες 100 γρ. σιρόπι σοκολάτας 1 βανίλια Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης ένα ένα σε παγωμένο νερό να[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛευκή κι ελαφριά κρέμα πανακότα, με γάλα καρύδας, βανίλια και σάλτσα λωτού. Οι γεύσεις ισορροπούν και συνδυάζονται μεταξύ τους για να μας επιτρέψουν να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟλόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]
Πηγή: kitchenstori.esH Πανακότα ( panna cotta , δηλαδή ψημένη κρέμα) είναι από τα πιο γνωστά Ιταλικά επιδόρπια. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες της στην Ιταλική περιφέρεια του[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑντί να σερβίρεις την πανακότα σου με κάποιο έτοιμο σιρόπι, φτιάξε με παγωμένη μους πεπόνι με άρωμα γλυκού κρασιού! Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για το καλοκαίρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html200 ml φρέσκο γάλα 300 ml κρέμα γάλακτος 3 φύλλα ζελατίνης 70 gr άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη 1 βανίλια Βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος μαζί σε ένα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 Lt Κρέμα γάλακτος 35% 100g ζάχαρη 1/2 κουτ. τσαγιού κοπανισμένη μαστίχα 24g ζελατίνες 1. Μουσκεύω τις ζελατίνες σε κρύο νερό για 10' να μαλακώσουν. 2. Βάζω[...]
Πηγή: cooktherapy.gr200 γρ. γάλα 70 γρ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνας 1 βανίλια 300 γρ. κρέμα γάλακτος Μουσκεύουμε τα φύλλα της ζελατίνας σε κρύο νερό. Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φτιάξετε ένα γευστικό και απόλυτα διαιτητικό επιδόρπιο , χωρίς καν τη χρήση λιπαρής ύλης. Υλικά 1 λίτρο γάλα χαμηλών[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.gr