Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Υλικά: 1 μέτριο φύλλομπακαλιάρο παστό 3-4 μεγάλα πράσα 1 ρίζα σέλερι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 2-3 μεγάλες ώριμες ντομάτες λάδι αλεύρι Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο[...]
Πηγή: greekmasa.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ψήσιμο στα κάρβουνα Έτοιμα για σερβίρισμα Καλή όρεξη Ένας ακόμα από τους πολλούς τρόπους μαγειρέματος αυτού του υγιεινού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο 10 γρ. πάπρικα 1 φύλλο δάφνης ξερή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 ½ φλ. γάλα 1/2 κούπα τσαγιού πιπέρι καγιέν 1/2 κούπα τσαγιού μαύρο πιπέρι λάδι για το τηγάνι Για το κουρκούτι: 1[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα πιάτο που συμπυκνώνει τις απίθανες γεύσης της Μεσογείου με ένα λίγο πιο... ασιατικό στιλ. Είναι ελαφρύ, γευστικό και θα σε βοηθήσει να τρως περισσότερες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά φιλέτα μπακαλιάρου: 4, γύρω στα 200 γρ. το καθένα κρεμμυδάκια φρέσκα: 4 ψιλοκομμένα λαχανικά (πατάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια): 1 κιλό, καθαρισμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Το άλλοτε θεωρούμενο ως ψάρι της κουζίνας των φτωχών, κατέχει σήμερα σημαντική θέση στις ευρωπαϊκές κουζίνες. Από τα πιο[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Ψήσιμο στα κάρβουνα Έτοιμα για σερβίρισμα Καλή όρεξη Ένας ακόμα από τους πολλούς τρόπους μαγειρέματος αυτού του υγιεινού[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 lt νερό 3/4 φλιτζ λαδί 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 3-4 κλαράκια σέλινο 6 μέτριες πατάτες 4 καρότα κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: yumyum.grΑπλή, κλασική, διαχρονική. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΟ Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος χυλός για τηγάνισμα Μουσκεύετε το μπακαλιάρο επι 24 ωρες, ενω αλλάζετε το νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1 κ. μπακαλιάρο παστό (φιλέτο ή ολόκληρο) αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα για το κουρκούτι: 1 1/2 φλ. τσ. αλεύρι (ή λίγο περισσότερο) 1 κουτί μπύρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπακαλιάρος βάρους 2 κιλών, ή 2 μπακαλιάροι βάρους 1 κιλού ο καθένας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 60 cl έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 φρέσκοι μπακαλιάροι 200 -250 γρ. καθένας 8 μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1 μπουκάλι μπύρα ξανθιά (330 ml) 3/4 φλ. τσ. ελαιόλαδο 2 κ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό μικρή θυμάμαι ότι πάντα περίμενα να φτιάξει η μανούλα μου του Ευαγγελισμού τηγανιτό μπακαλιάρο, με σκέτο κουρκούτι. Στην πορεία των ετών δοκίμασα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαραδοσιακά την Κυριακή των Βαίων τρώμε ψάρι. Για την αυριανή μέρα λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη συνταγή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr800 γρ. μπακαλιάρος παστός 500 ml. ελαιόλαδο 200 γρ. αλεύρι ξύλο κανέλας 200 γρ. μέλι 1 φύλλο δάφνης 250 ml. νερό μαϊντανός αλάτι, πιπέρι Σε μια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook