Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό μπακαλιάρος παστός 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλυτζάνι τσαγιού πολτό ντομάτας 1/2 φλυτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα Νόστιμος ζεστός μπακαλιάρος τσιλαδιά Αυθεντική γεύση από την τοπική[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΔυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις την κυρία που ετοιμάζει αυτή τη λαχταριστή συνταγή; Για φαντάσου τη μπλε, με αστραφτερές φακίδες! Η Zoe είναι η[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Το άλλοτε θεωρούμενο ως ψάρι της κουζίνας των φτωχών, κατέχει σήμερα σημαντική θέση στις ευρωπαϊκές κουζίνες. Από τα πιο[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΚατά παράδοση και όπως είναι γνωστό, το κεντρικό πιάτο της 25ης Μαρτίου είναι φτιαγμένο με μπακαλιάρο. Ανακαλύψτε ανάμεσα στις συνταγές μας πολλές προτάσεις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 2 lt νερό 3/4 φλιτζ λαδί 2 κρεμμύδια κομμένα στα 4 3-4 κλαράκια σέλινο 6 μέτριες πατάτες 4 καρότα κομμένα στη μέση[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά για τέσσερα άτομα: 600 γρ. μπακαλιάρος φρέσκος 500 γρ. μύδια φρέσκα 3 τεμ. πράσο 1 σέλινο (ματσάκι) 1 σελινόριζα 5 λεμόνια 200 ml λευκό κρασί 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 μπακαλιάρος βάρους 2 κιλών, ή 2 μπακαλιάροι βάρους 1 κιλού ο καθένας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο ψιλοκομμένο 60 cl έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 1 μέτριο φύλλομπακαλιάρο παστό 3-4 μεγάλα πράσα 1 ρίζα σέλερι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 2-3 μεγάλες ώριμες ντομάτες λάδι αλεύρι Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 κομμάτια παστού μπακαλιάρου (200 γρ. το καθένα) 3 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια ξερά 2 πράσινες πιπεριές 2 κόκκινες αποξηραμένες πιπεριές 4-5 μέτρια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟ παστός μπακαλιάρος είναι από τα αγαπημένα μου ψάρια. Μου αρέσει εξίσου τηγανισμένος με αλεύρι ή χυλό. Στην πόλη μου συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε όλοι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜέρες που είναι είπα να βάλω κι ένα επετειακό πιάτο!! Παραδοσιακά στο μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, υπήρχε πάντα μπακαλιάρος παστός τηγανιτός μετά σκορδαλέας.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr4 κομμάτια παστού μπακαλιάρου(200γρ. το καθένα) 2 κρεμμύδια 2 κόκκινες αποξηραμένες πιπεριές 200 γρ. πράσινες πιπεριές 600 γρ. κολοκυθάκια 1/2 λίτρο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό βακαλάος υγράλατος Ισλανδίας. 2 πατάτες ½ κιλό μανιτάρια χονδροκομμένα 2 πιπεριές πράσινες 2 πιπεριές κίτρινες 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια 2 πράσα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 ποτήρι γάλα 2 ποτήρια νερό. 1 φιλέτο μπακαλιάρου 150 γραμ.(υγράλατος, ξαλμυρισμένος για 24 ώρες όπου αλλάζουμε το νερό) 1 αυγό για κάθε άτομο αλάτι μπόλικο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά φιλέτα μπακαλιάρου: 4, γύρω στα 200 γρ. το καθένα κρεμμυδάκια φρέσκα: 4 ψιλοκομμένα λαχανικά (πατάτες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια): 1 κιλό, καθαρισμένα[...]
Πηγή: icookgreek.com