Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά 1 κιλό κατσικάκι (χεράκι ή μπουτάκι) 10 αγκινάρες 2-3 πατάτες σε χονδρά κομμάτια 1 μάτσο μάραθος ψιλοκομμένος 1/2 μάτσο άνιθος ψιλοκομμένος 1/2 μάτσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΕίναι παραδοσιακό φαγητό της Μεσσηνίας. Τώρα θα μάθουμε αν το φτιάχνουν και αλλού. Το παράδοξο με αυτή τη συνταγή είναι ότι γίνεται με ντομάτα και το ακόμα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚάθε χρόνο τέτοια μέρα, ένεκα γενεθλίων, σας κερνάω σπέσιαλ συνταγούλες ψαρεμένες από το internet. Εφέτος λοιπόν που είμαι και σε συνταξιοδοτικό mood, που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα: 800 γραμμάρια Αγκινάρες 1½ κιλό κατσικάκι, κομμένο σε μερίδες 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ¼ φλιτζανιού κούπας ελαιόλαδο 2 αυγά 2 λεμόνια 1 κουταλιά[...]
Πηγή: sidagi.grυλικά 1800 γρ.- 2κ. κατσικάκι, κομμένο σε μεγάλες μερίδες. 500 γρ. φρέσκα κουκιά 12 φρέσκες αγκινάρες 1/2 ματσάκι μάραθο (ή άνηθο), ψιλοκομμένο 12-15 φρέσκα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8-10 άτομα) 2 κιλά κατσικάκι, κομμένο σε μικρά κομμάτια 10 φρέσκες αγκινάρες καθαρισμένες 3-4 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 ½ κατσικάκι από το μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια ζητήστε από τον κρεοπώλησας να το κάνει για εσάς. 8 κούπες αγκινάρας 400 γρ. κουκιά φρέσκα μόνο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τη γιαγιά μου πηγαίναμε στο περιβόλι, μαζεύαμε τα λαχανικά που θέλαμε και το μαγειρεύαμε στον ξυλόφουρνο, στην πίσω αυλή. Η κυρία Αλεξάνδρα, η γειτόνισσά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο αγαπημένο φαγητό του παππού και του μπαμπά μου. Συνήθως η γιαγιά μου το έψηνε στον ξυλόφουρνο και κάθε φορά έλεγε: «Όποιος δεν έχει φάει αυτό το φαΐ,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1,5-1,8 κ. μπροστινό 4-5 πατάτες αλάτι πιπέρι θυμάρι λάδι μουστάρδα 150-200 γ. κεφαλοτύρι Εκτέλεση Πλένουμε και τεμαχίζουμε το κρέας ή μας[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΦαγητό για το κυριακάτικο τραπέζι, για μπουφέ, για το Πάσχα, για κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο κατσικάκι με αγκινάρες, πιάτο που έκανε την εμφάνισή του σε καταλόγους εστιατορίων κατά την ταραχώδη δεκαετία του 60 που η αστική ελληνική κουζίνα πήρε τα[...]
Πηγή: caruso.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com