Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 1 πάπια Για τη Γέμιση ¼ κούπας αμύγδαλο χοντροκομμένα 2 κουταλιές βούτυρο ¼ κούπας κρεμμύδι τριμμένο ¼ κούπας μανιτάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα ιδιαίτερο πιάτο για ξεχωριστές περιστάσεις και όχι μόνον. Να προσέξετε μόνο να προμηθευτείτε καλής ποιότητας κρέας. Σερβίρετε την πάπια αλ’ οράνζ με[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 πάπια Γέμιση: 1 τζίντζερ ξεφλουδισμένο σε φέτες 5-6 κομμάτια αστεροειδής γλυκάνισος 1 κ.γ. Κινέζικο μίγμα 5 μπαχαρικών αλάτι Μαρινάδα: 3 κ.σ σάλτσα σόγιας 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 περίπου κιλά (με το συκωτάκι της, αν έχει) 1 κρεμμύδι σε φετάκια, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές λάδι, 1 καρότο σε φετάκια, 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτήθος πάπια φιλέτο με σύκα και βανίλιες Την παράταση σε καλοκαιρινό ματς παίζουν «ατρόμητα» τα μαύρα σύκα. Ηρωικά ως τα πέναλτι και παραπέρα, αν χρειαστεί, σε[...]
Πηγή: pandespani.comΚλασική εορταστική, γεμιστή πάπια ή χήνα, από την κεντρική Ευρώπη. Υλικά (για 2-3 άτομα) Μία πάπια 1 1/2-2 κιλών, έτοιμη για το φούρνο. Τα συκωτάκια και η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 πάπια γύρω στα 1800γρ. 1 κ.γ. τζίντζερ 1 κ.γ. βασιλικό 1 κ.γ. αλάτι λίγο πιπέρι 0.5 μήλο 1 πορτοκάλι 2 φλ. νερό (για το ταψί) 1/2 φλ. μέλι 1/4 φλ. λάδι (ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πάπια κατεψυγμένη 1,5kg – 2kg. 1,5 lt νερό Σισαμέλαιο Σόγια σως Hoisin σως Μέλι Ξύδι μπαλσάμικο Αλάτι ροζ 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα 3 Αγγουράκια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΓια μεγάλο διάστημα παλιότερα, η πάπια με πορτοκάλι υπήρξε το πιάτο που ουκ ολίγοι σεφ μαγείρευαν στα σπίτια, όταν οι οικοδεσπότες δέχονταν πολλούς[...]
Πηγή: pandespani.comΠάπια ψητή με ζουμερή σάρκα και κριτσανιστή πέτσα. Υλικά 1 πάπια 2 καρότα σε φέτες ελάχιστο δεντρολίβανο χυμός από 2 πορτοκάλια ρίγανη 3 σκ. σκόρδο σε φέτες 2[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΓεύση: Η κινέζικη μυρωδάτη πάπια, βρήκε στο αβγοκομμένο σέλινο τον καλύτερο Έλληνα φίλο της. Ο λεμονάτος εξωτισμός που δίνει το lemon grass στο αβγολέμονο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 6-7 άτομα 2 πάπιες < 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 14 δαμάσκηνα, χοντροκομμένα 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα το συκώτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής 1 παπάκι ολόκληρο γύρω στα 3½ κιλά 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 100 γρ. συκωτάκια πουλιών ψιλοκομμένα 100 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: icookgreek.com