Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Γνήσια παραδοσιακή χιώτικη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 φλ. αμύγδαλα χωρίς φλούδα 5-6 σκελίδες σκόρδο χωρίς φύτρα 4-5 κ.σ. ξύδι 3/4 φλ. ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γραμμ. ψωμί μπαγιάτικο χωρίς κόρα 1/2 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα 1/2 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3-4 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλ. τσαγιού ξίδι 2/3 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά : 4 σκελίδες σκόρδο 1/2 φλ. τσ. αμύγδαλα 3 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα, μουσκεμένες και στραγγισμένες 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο 2 κ. σ. ξίδι αλάτι Η συνταγή[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 1/2 κούπας καρυδόψιχα ή αμύγδαλα ασπρισμένα, τριμμένη 2/3 κούπας ελαιόλαδο ή 1 κούπα σισαμέλαιο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Επειδή σκορδαλιά δεν είναι μόνο η αλοιφή με την πατάτα...φέτος είπαμε να αλλάξουμε το παραδοσιακό μας συνοδευτικό για το μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου και την[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr6 σκελίδες σκόρδο 1½ φλιτζ. αμυγδαλόψιχα πολτοποιημένη 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί ½ φλιτζ. λάδι 3 κ.σ. ξύδι αλάτι Μουσκεύουμε το ψωμί σε λεκάνη με νερό για να[...]
Πηγή: cooklos.gr2 5 /3/14 Τι άλλο; Σκορδαλιά αφού η μέρα το επιτάσσει . Σκορδαλιά με πατάτα και αμυγδαλόψιχα και ψητό σκόρδο για πιο ελαφριά γεύση! Χρόνια πολλά σε όλους![...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 1/2φλ.αμύγδαλα αλεσμένα 3σκελ.σκόρδο 4φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στραγγισμένο Αλατοπίπερο 1/3φλ.λάδι 1/3ματσάκι άνιθο ψιλ/νο [...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr250 γραμμ. ψωμί μπαγιάτικο χωρίς κόρα 1/2 φλ. καρυδόψιχα 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα 3-4 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλ. ξίδι 2/3 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση 1 .[...]
Πηγή: argiro.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr