Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (για 1 1/2 φλ. περίπου) 4 φέτες άσπρο μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα ( δες tip ), 1 φλ. καρυδόψιχα, 4-6 (ανάλογα με το μέγεθος) σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ σκορδαλιά συνοδεύει υπέροχα μπακαλιάρο με κουρκούτι τηγανητό, μύδια με κουρκούτι τηγανητά, κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητές, παντζαροσαλάτα και άλλες[...]
Πηγή: greekmasa.gr