Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Η κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤοπικό παραδοσιακό φαγητό της Κεφαλονιάς. Κατάλληλο για μπουφέ ή τραπέζι με πολλά άτομα. Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 1 κιλό αλεύρι νερό χλιαρό όσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τη γέμιση 1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας) 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι 3 ξερά κρεμμύδια τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3/4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grΟ γιος μου, πριν 2 χρόνια επισκέφτηκε την Κεφαλλονιά. Πέρασε ωραία και πρόσφατα τρώει μια φλασιά και μου λέει: Πότε θα φτιάξεις κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα;[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 60-70 λεπτά Xρόνος Ψησίματος: 40-50 λεπτά Υλικά για 12 κομμάτια: 2 φύλλα σφολιάτας 500 γρ. χοιρινό κρέας σε μέτρια καρεδάκια 500 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤην κρεατόπιτα αυτή την έκανε παλιά η γιαγιά μου, που ήταν από το Λιτόχωρο, και την έκοβαν ανήμερα την πρωτοχρονιά (είχε και φλουρί μέσα δηλαδή) με τη μόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη γέμιση 1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας) 1/2 κιλό χοιρινό μπούτι 3 ξερά κρεμμύδια τριμμένα σε χοντρό τρίφτη 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3/4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.gr