Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Έψαχνα για μια λαγάνα που να μην πρέπει να μείνει όλο το βράδυ να φουσκώσει και βρήκα αυτή την συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 600-650 γρ. αλεύρι 27γρ. ξηρή μαγιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 φακελάκι (7 - 9 γρ.) ξηρή μαγιά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή αλεύρι σκληρό, σταρένιο, για ψωμί) 1 κουτ. γλυκού αλάτι μπόλικο σουσάμι, ελαφρά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά : 1 κιλό Αλεύρι ( άσπρο σκληρό ) 500-550 γραμμάρια νερό (χλιαρό) 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές της σούπας μέλι 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΗ λαγάνα ή αλλιώς το άζυμο ψωμί, παρασκευάζεται στην ελλάδα μόνο μια μέρα του χρόνου, την Καθαρά Δευτέρα και σηματοδοτεί, μαζί με άλλα έθιμα, την έναρξη της[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΜπορούμε να βάλουμε πάνω στη λαγάνα ότι υλικά μας αρέσουν, όπως ελιές ψιλ/νες, σκέτες ή γεμιστές, χρωματιστές πιπεριές, διάφορα φρέσκα μυρωδικά. Συστατικά [...]
Πηγή: zannetcooks.comΌσοι δοκίμασαν την περασμένη Καθαρά Δευτέρα είπαν ότι είναι η καλύτερη λαγάνα που έχουν φάει και τους θυμίζει κάτι από τα παλιά. Η απόφαση να φτιαχτεί αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για ένα πυρέξ 40Χ40cm 20 γρ. μαγιά νωπή 1 φλ. χλιαρό νερό αλεύρι όσο πάρει(περίπου 3 φλυτζάνια) 1 κ.γ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι 20 ελιές Εκτέλεση: 1.Διαλύουμε[...]
Πηγή: suntagesnikoulas.blogspot.grΜια κι ο καιρός δεν μοιάζει φέτος ιδιαίτερα ευνοϊκός για βόλτες, προσφέρεται όμως για ομαδικές ασχολίες και σίγουρα είναι ιδανικός για μαγειρική με απαιτήσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η λαγάνα γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, ειδικά αν έχετε αρτοπαρασκευαστή ή μίξερ με ειδικό σύρμα. Δε μπορώ να πω ότι είναι ίδια με του φούρνου, αλλά είναι μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Νόστιμη και λαχταριστή σπιτική λαγάνα για την Καθαρή Δευτέρα, αλλά γιατί όχι, και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου;[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή συνταγή για σπιτική λαγάνα. Αφράτη, εύκολη απολαυστική. Στην πραγματικότητα, η λαγάνα ήταν το ψωμί που δεν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΗ Καθαρά Δευτέρα έφτασε και η απαραίτητη λαγάνα πρέπει να ετοιμαστεί. Όταν ήμουν παιδί, κάθε χρόνο, θυμάμαι που πήγαινε κάποιος από μας πολύ πρωί στον φούρνο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 6-8 άτομα 1⁄2 κιλό σπανάκι 500 γραμμάρια αλεύρι 1⁄2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας μαραθόσπορο κουταλιά της σούπας μαύρο σουσάμι μεγάλη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 50 γραμμάρια ούζο 400 γραμμάρια πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες 200 γραμμάρια ελαιόλαδο 2.900 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια βελτιώτικο άρτου 300[...]
Πηγή: sidagi.grΚαι για να διευκρινίσω... Συνταγή να σας δώσω για λαγάνα, τώρα που η Κ.Δευτέρα μας αποχαιρετά,δεν υπάρχει λόγος... Όμως να σας παρουσιάσω την καταγωγή της[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr500 γρ αλεύρι μαλακό 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιά 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό σουσάμι Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Διαλύετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 500 γραμ. αλεύρι μαλακό , 1/2 φλυτζάνι λάδι ίσως και παραπάνω , μαγιά 40 γραμμάρια νωπή ,1/2 κουταλάκι αλάτι ,νερό όσο πάρει σουσάμι . Εκτέλεση:[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.gr