Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Υλικά: 250 γραμ. ινδοκάρυδο 250 γραμ. ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 4 αβγά 30 περίπου κομμάτια φρουί γλασέ (κατά προτίμηση κερασάκια) [...]
Πηγή: greekcook.gr1 φύλλο σφολιάτα του χεριού σας της Alfa 1 αυγό χτυπημένο 150 γρ. φιλέ αμυγδάλου 150 γρ. πραλίνα ή μαρμελάδα για το σερβίρισμα Εκτέλεση Δουλεύουμε την[...]
Πηγή: argiro.gr250 γρ αμύγδαλα χωρίς φλούδα 250 γρ ζάχαρη 3 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι Έξτρα άσπρα αμύγδαλα για διακόσμηση Οδηγίες 10 λεπτά Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. αμυγδαλόψιχα 700 γρ. ζάχαρη άχνη ασπράδι από 5 αυγά (διαχωρίζουμε σε διαφορετικά μπολ τα ασπράδια από δύο και τρία αυγά) 100 γρ. βούτυρο σε[...]
Πηγή: mamapeinao.grΔοκιμάστε αυτούς τους υπέροχους εργολάβους. Μοσχομυρωδάτοι, τραγανοί έξω, και αφράτοι, μαστιχωτοί από μέσα. Υλικά: 400 γρμ. αμύγδαλα άσπρα 400 γρμ. ζάχαρη άχνη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά συνταγής 320 γρ. αμύγδαλα λευκά + φιλέ αμυγδάλου για την επιφάνεια * 600 γρ. ζάχαρη άχνη 5 αυγών τα ασπράδια Εκτέλεση συνταγής Χτυπάμε τα ασπράδια σε[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα και έξτρα για διακόσμηση 3 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι Μέθοδος Εκτέλεσης 1ος τρόπος με μαρέγκα Στο πολυμηχάνημα με τα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕργολάβοι Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 320 γρ. αμύγδαλα λευκά και μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥΛΙΚΑ: 3 ασπράδια αυγών 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αμύγδαλα 1 πρέζα αλάτι (προαιρετικά λίγο πικραμύγδαλο) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠολύ απλή και εύκολη αλλά κυρίως πεντανόστιμη. Η ζύμη είναι γνωστή σε όλους μας, καθώς είναι η ίδια που φτιάχνουμε τους εργολάβους. Τι χρειαζόμαστε: Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grTo τέλειο γλυκό για γάμο βάφτιση ή μια γιορτή Υλικά 520 γρ. αμύγδαλα λευκά + μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 75 γρ. ασπράδι αβγού[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά: 150γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 300γρ. ζάχαρη 75γρ. σιμιγδάλι ψιλό 225γρ. αμύγδαλα φιλέ 6 ασπράδια αυγού Εκτέλεση: Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών με[...]
Πηγή: syntages.matia.grΥπεροχοι εργολάβοι από το Στέλιο Παρλιαρο με τρία υλικά! To τελειο γλυκο για γαμο βαφτιση η μια γιορτη Υλικά 520 γρ. αμύγδαλα λευκά + μερικά επιπλέον για την[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grπηγή και φώτο από εδώ caietulcuretete Εργολάβοι ή μπάλες ινδοκάρυδου φουρνιστές Υλικά (για 15 κομμάτια) 100 γρ ινδοκάρυδο 100 γρ ζάχαρη άχνη 1 αυγό Για το[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥλικά Ινδική καρύδα 300 γρ. τριμμένη Ζάχαρη 300 γρ. Αλεύρι 1 1/2 κουταλιά της σούπας για όλες τις χρήσεις Αυγά 5 τεμ. Κερασάκια γλασσέ Οδηγίες Σε ένα μεγάλο[...]
Πηγή: chefoulis.gr250 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική 250 γραμμάρια αμύγδαλα 3 Ασπράδια μιά πρέζα αλάτι Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνουν σκόνη και στο τέλος[...]
Πηγή: cooktherapy.gr230 γρ ωμή αμυγδαλόπαστα 80 γρ αλεσμένα αμύγδαλα 200 γρ ζάχαρη 1 μυτ.μαχ αλεσμένη κανέλα 1 μυτ.μαχ. αλεσμένο κάρδαμο 5 ασπράδια αυγού 50 γρ τριμμένη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Βάρος: 1.200 γρ. 520 γρ. λευκά αμύγδαλα + μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 75 γρ. ασπράδι αβγού (περίπου από 2-3 αβγά μεσαίου[...]
Πηγή: xrysessyntages.com