Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά: Για 4-6 άτομα Για τις κροκέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές ελαιόλαδο για μέσα ελαιόλαδο για το τηγάνι πιπέρι ελάχιστο ως καθόλου αλάτι αλεύρι[...]
Πηγή: sidagi.grΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο παστο μπακαλιαρο (600 γρ.περιπου) 3 μετριες πατατες βρασμενες ½ κρεμμυδι ξερο πολύ ψιλοκομμενο 2 φρεσκα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥΛΙΚΑ -1 φιλετο παστου μπακαλιαρου(1 κιλο περιπου) ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ -2 Φλυτζανια μπυρα -2 φλυτζανια αλευρι που φουσκωνει μονο του -1/2κ.γ μπεικιν -1 αυγο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΞέρω ξέρω... νωρίς το θυμήθηκα να κάνω ανάρτηση για την 25η Μαρτίου! Θα δικαιολογηθώ όμως λέγοντάς σας ότι μπακαλιάρος σκορδαλιά τρώγεται κι άλλες φορές μέσα[...]
Πηγή: fedrasbijouxandmore.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος τηγανιτός & σκορδαλιά με πατάτα και καρυδόψιχα Μπακαλιάρος σκορδαλιά.[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος τηγανιτός και σκορδαλιά με ψωμί Μια συνταγή για ένα Ελληνικό πιάτο που[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά. Μια άλλη εκδοχή του[...]
Πηγή: sintayes.grΑναδημοσίευση από το blog της φίλης μου της Άννας (http://mekanelakaipinela.blogspot.gr) Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε προμηθευτεί ήδη παστό[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 1/ 2 κούπα σόδα αναψυκτικό 1 αυγό 3κ.σ ούζο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΣυστατικά ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ 1κιλό παστός ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος κομμένος σε κομμάτια 1φλ.αλεύρι Αλατοπίπερο (κατά βούληση) 1αυγό 1φλ.σόδα ή ανθρακούχο[...]
Πηγή: zannetcooks.com2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα λίγο αλεύρι για το πανάρισμα Για το πιο τραγανό κουρκούτι 260 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: argiro.gr1.5 κιλό φιλέτο μπακαλιάρο , ξαλμυρισμένο πιπέρι 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. για πανάρισμα σπορέλαιο για το τηγάνισμα Για το κουρκούτι 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά - 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον - Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο - 1 αυγό - 330 ml[...]
Πηγή: lovecook.grΜπακαλιάρος με σκορδαλιά Υλικά 1 κιλό και 300 γραμμάρια μπακαλιάρο παστό 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1 και ½ φλιτζάνια μπίρα ½ φλιτζάνια[...]
Πηγή: greekouzina.gr