Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 83 συνταγές
Υλικά: 1 κιλό αλεύρι 60 γρ. μάγια 100 γρ. ζάχαρη 100 γρ. βούτυρο 3 αυγά 150 ml. γάλα 20 γρ. αλάτι 450 ml. νερό λίγο λάδι Εκτέλεση: Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: greekcook.grΗ ιδανικη ζυμη για κρουασαν που την εψαχνα! Πετυχημενη μου χουν πει, αλλα χρονοβορα! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κούπα χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ζύμη με τυρί κρέμα από τα αμερικάνικα περιοδικά μου, που ξετρελαίνει τους δικούς μου! χρειαζόμαστε 3 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr1 1/4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Κοσκινίζετε το αλεύρι.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook175 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 85 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη,κομμένο σε μικρα κομμάτια ή 50:50 βούτυρο ή μαργαρίνη και λαρδί ή φυτικό λίπος[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤραγανή παραδοσιακή ζύμη για αλμυρές πίτες!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι 1 και 1/2 κουταλάκι σούπας ξίδι 2 κούπες ελαιόλαδο (ένα φλιτζανάκι του ελληνικού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η ζύμη ΔΕΝ είναι νηστήσιμη! Έχει όμως εύκολες αναλογίες υλικών και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για πίτσες και πίτες. Σε όσους αρέσει το τραγανό ζυμάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια ζύμη Μπριός, που μπορούμε να φτιάξουμε σταφιδόψωμα, ψωμάκια με κομματάκια σοκολάτας, απλά κρουασανάκια είτε σκέτα, είτε γεμισμένα με Μερέντα ή κάποια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή από την Ιταλία! Υλικά 6 κουταλάκια ξερή μαγιά 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 1/4 κούπας ζεστό νερό 3 κουταλάκια αλάτι 6 κουταλιές λάδι 6 κούπες αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια γλυκα και αλμυρα μπριος. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο αλευρι 60 γρ. μαγια 100 γρ. ζαχαρη 100 γρ. βουτυρο 3 αυγα 150 μλ γαλα 20 γρ. αλατι 450 μλ νερο λίγο λαδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τις σύγχρονες μαγιές δεν χρειάζεται να παρασκευάσουμε ξεχωριστή μαγιά (προζύμι). Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. αλεύρι 10 γρ. μαγιά του ψωμιού ή της μπύρας 3 αυγά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορείτε να φτιάξετε αυτή τη ζύμη και να έχετε σπιτικές πίτες. Είναι ιδανική για γλυκές και αλμυρές πίτες. Έχει υφή και γεύση περίπου σαν μπισκότο, τραγανή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖύμη για τορτίγιας με καλαμποκάλευρο Τι χρειαζόμαστε: 2 φλυτζάνια καλαμποκάλευρο 1 φλιτζάνι νερό αλάτι Ζυμώστε. Απλώστε το με τον πλάστη και κόψτε δίσκους .[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 1/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλυτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΣας στέλνω τη συνταγή για τη ζυμη κουρου που μου ζητήσατε. Υλικά 1/2 κιλο φαρινα κοκκινη 250 γραμ μαργαρινη 1 κεσεδακι γιαουρτι 1 αυγο 1 κ.γ αλατι 1 κ.σ χυμο[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 4-6 άτομα 4 ½ φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό ( ½ κιλό αλέυρι) 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.gr