Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Το Chablis, ένα κρασί ξηρό, ελαφρύ και με νεύρο, θεωρείται ο κατεξοχήν σύντροφος των θαλασσινών. Εδώ, συμμετέχοντας στη σάλτσα των ζυμαρικών με τις γαρίδες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 12-18 μεγάλες γαρίδες Σουσάμι Ελαιόλαδο Για τη σάλτσα 1 μεγάλος ώριμος ανανάς 1 μικρό αγγουράκι 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεύση: Κοντράστ Κίνας-Ελλάδας, αλλά τελικά ο ταραμάς δίνει θερμό φιλί στη σουσαμάτη γαρίδα και στον κόλιανδρο. Υλικά για 4 άτομα 500 γρ. Γαρίδες Νο. 1 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες μεσαίες χωρίς κεφάλι Για το μαρινάρισμα: 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα 2-3 σκελίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΖυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Chablis, ένα κρασί ξηρό, ελαφρύ και με νεύρο, θεωρείται ο κατεξοχήν σύντροφος των θαλασσινών. Εδώ, συμμετέχοντας στη σάλτσα των ζυμαρικών με τις γαρίδες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami