Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Για 2-4 άτομα 4 χοιρινές μπριζόλες 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 2 αυγά 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο,[...]
Πηγή: sidagi.grΚυριακάτικο κι εύκολο πιάτο για σήμερα μιας και η Κυριακή είναι και πάλι κοντά! Χοιρινές μπριζόλες... απλές, απλούστατες που μαλακώνουν αλλά και νοστιμίζουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣαββατοκύριακο έρχεται, ας περιποιηθούμε ξεχωριστά τους αγαπημένους μας. Δοκιμάστε απίστευτα «ζουμερές» και νόστιμες μπριζολίτσες, λουσμένες με μιαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚυριακάτικο κι εύκολο πιάτο για σήμερα μιας και η Κυριακή είναι και πάλι κοντά! Χοιρινές μπριζόλες... απλές, απλούστατες που μαλακώνουν αλλά και νοστιμίζουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 μεγάλες σταβλίσιες μπριζόλες με πάχος 3 εκατοστά (κατά προτίμηση χωρίς κόκκαλο) 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. ξύδι βαλσαμικό 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: argiro.grΚαλημέρα σας αγαπημένοι μου!!! Τσικνοπέμπτη σήμερα!! Και τι θα σας είχα??? Μπριζολίτσα φυσικά!!! Στη σχάρα!!!Με αρωματικά!!! Φυσικά συνοδεία με πατατούλες,[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΥλικά: 4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες 4 κλωνάρια δενδρολίβανο 1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο 70 γραμμάρια ελαιόλαδο ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα 4 φύλλα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 4 ωραίες κοτολέτες χοιρινές (με κόκαλο), 12 φέτες προσούτο, 1 μικρό κόκκινο μήλο ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο σε λεπτά φετάκια, 75 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4 άτομα 4 ωραίες κοτολέτες χοιρινές (με κόκαλο), 12 φέτες προσούτο, 1 μικρό κόκκινο μήλο ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο σε λεπτά φετάκια, 75 γρ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com4 χοιρινές μπριζόλες 1 ποτήρι του νερού ρύζι 1 λεμόνι (τον χυμό του) 1 πορτοκάλι (τον χυμό του) Ελαιόλαδο 1 κύβος λαχανικών 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Έκτορας Μποτρίνι είναι ο αγαπημένος «Etrusco» της κερκυραϊκής και της αθηναϊκής γεύσης, που θυμάται πάντα τις μπριζόλες που έψηνε n γιαγιά του στο San[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Έκτορας Μποτρίνι είναι ο αγαπημένος «Etrusco» της κερκυραϊκής και της αθηναϊκής γεύσης, που θυμάται πάντα τις μπριζόλες που έψηνε n γιαγιά του στο San[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπριζόλα βοδινή στα κάρβουνα Υλικά Μπριζόλα βοδινή με κόκαλο, καλά σιτεμένη, περ. 1250 γραμμάρια, μαύρο φρεσκοκομμένο πιπέρι 2 κύβοι 4 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekouzina.gr