Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Το Θεσσαλονικιώτικο dip 'Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε... ο χρόνος τρέχει... αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, την άλλη πέμπτη ...Τσικνοπέμπτη! Το καρναβάλι σε όλο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Θεσσαλονικιώτικο dip 'Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε... ο χρόνος τρέχει... αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, την άλλη πέμπτη ...Τσικνοπέμπτη! Το καρναβάλι σε όλο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο 4 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή γ.ο.χ. 2 κ.σ. καυτερή πάπρικα σε σκόνη 2 κ.σ. γλυκιά πάπρικα σε σκόνη 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 4 κρόκους αυγών 10 γρ. αλάτι 20 γρ. μουστάρδα σκόνη χυμό 1 λεμονιού 1 λίτρο ηλιέλαιο ξύδι πιπέρι αλάτι Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε τα αυγά,[...]
Πηγή: greekcook.grΑναμιγνύουμε 1/2 φλυτζάνι κέτσαπ, 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο, 1/2 κρεμμύδι και μία μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα, 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη (μαύρη είναι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑναμιγνύουμε 1/2 φλυτζάνι κέτσαπ, 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο, 1/2 κρεμμύδι και μία μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα, 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη (μαύρη είναι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr