Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Παίρνετε από το ταψί το λίπος και το βάζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4 κ. σούπας βούτυρο 6 κ. σούπας αλεύρι 2 φλ. τσαγιού ζωμός κρέατος μαϊντανός σέλινο φύλλο δάφνης θυμάρι 1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί[...]
Πηγή: sidages.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 8 φέτες μπέικον 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομένο 3 κ.σ. αλεύρι 2 κύβους ζωμό βοδινού 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 1 1/2[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά: ½ φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 ντομάτες τριμμένες Λίγο Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Κρατάμε το λάδι από τα ψάρια που τηγανίσαμε.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 2 ½ ποτήρια νερό 100 γρ. ξύδι 3 μέτριες ντομάτες τριμμένες Δεντρολίβανο Εκτέλεση: Σουρώνουμε το λάδι όπου έχουμε[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 3-4 κουταλιές της σούπας λίπος από το ταψί 1 1/2-2 φλυτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι αλάτι και πιπέρι Τρόπος παρασκευής Παίρνετε από το ταψί[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Λίγο δεντρολίβανο 1 κουταλιά ξίδι 1 κιλό ντομάτες ώριμες περασμένες από τον τρίφτη Λίγη ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΈχει υποβληθεί από zouboulia Τρίτη, 24/01/17 Τούτη τη συνταγή τη βρήκα στα κιτάπια της θεσσαλονικιάς γιαγιάς μου και μου θύμισε τις απεγνωσμένες προσπάθειες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας Λίγο αλάτι και άσπρο πιπέρι 2 κρόκους αυγών Χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο 4 κοφτές κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού ή κότας Αλάτι Άσπρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr