Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Ετοιμάζετε το πέστο κανονικά, και σ' ένα βαθύ τηγάνι βράζετε 3-4 λιωμένες, φρέσκες ώριμες ντομάτες, μ'ενα κουταλάκι ζάχαρη και ελάχιστο νεράκι, χωρίς αλάτι. [...]
Πηγή: greekcook.grΤο βρήκα σε μαγειρικο περιοδικό, το δοκίμασα και σας το παραδίδω. Νόστιμο βγήκε και παρά το γεγονός ότι το χρησιμοποιούσαν στον πάτο ενός ταψιού κι από πάνω[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΈχοντας αλλάξει εδώ και 3 μηνές η δυνατότητα χρήσης και χώνεψης του στομάχου, του κατά κύριον λόγο καταναλωτή κρέατος της οικογενείας μας, έχουμε εκ' των[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο τελευταίο 3μηνο προσπαθώ μέσα από μια πιο ελεγχόμενη διατροφή, να μην καταναλώνω πολλές τροφές με άμυλο όπως ζυμαρικά, πατάτες, ψωμί κ.λ.π. Kι' ενώ αυτά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια όσους αγαπούν το Pesto με το άρωμα του βασιλικού , θέλω να πιστεύω πως η ακόλουθη εκδοχή «αλμυρού στρούντελ», αξίζει τον κόπο της δοκιμής. Ειδικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠολλά έχουν γραφτεί για την αγαπημένη σάλτσα των Ιταλών, το Pesto, που ωστόσο έχει κατακτήσει και τις καρδιές πολλών από εμάς που αγαπούμε την κουζίνα.[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr40 μεγάλα φύλα βασιλικού 1 γενναία πρέζα θαλασσινού αλατιού 2 σκελίδες καθαρισμένου σκόρδου κομμένο στα δύο 1 παλάμη σπόρια από κουκουνάρι 2 κ/λιές τριμμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά Pesto φραμπουάζ με φουντούκι, ξίδι σαμπάνιας και άσπρο πιπέρι 100 γρ. μαρμελάδα φραμπουάζ 1 κ.σ. ξίδι σαμπάνιας 3 κ.σ. φουντούκι καβουρδισμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠέστο με κολοκυθόσπορο, κουκουνάρι, μαϊντανό και δυόσμο. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα): 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή χούφτα 15-20 φύλλα φρέσκου δυόσμου 2 σκόρδα [...]
Πηγή: greekcook.gr… στη μνήμη της αγαπημένης μου γλαστρούλας και των ωραίων στιγμών που περάσαμε μαζί (αυτή από την μία και εγώ από την άλλη πλευρά του τζαμιού της κουζίνας).[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά την pesto με πατζάρια δοκίμασα μια άλλη εκδοχή της...μια ολοζώντανη δροσερή σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης και... ιδού το αποτέλεσμα! Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣάλτσα πέστο με βάση τα πατζάρια Τι χρειαζόμαστε: 2 πατζάρια (όχι τα φύλλα τους) 100 γραμ. παρμεζάνα 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ γάλα 1 κ.γ κοφτό αλάτι λίγο πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grPesto βασιλικού για όσους έχουν αλλεργία στους ξηρούς καρπούς και αποφεύγουν το σκόρδο! Εύκολη και γρήγορη συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: 31 γρ. φρέσκο βασιλικό 31[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και γρήγορη σάλτσα Pesto με Ρόκα και Αγκινάρες ψητές στο γκριλ. Είναι μία Pesto την οποία δοκίμασα σε στιγμή έμπνευσης και από τότε είναι η κύρια σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τον νότο της Ιταλίας μια νόστιμη παραλλαγή της κλασσικής pesto με βάση τις κόκκινες πιπεριές. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κούπα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτομα) 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή χούφτα 15-20 φύλλα φρέσκου δυόσμου 2 σκόρδα ξύσμα από[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Βασιλικός φρέσκος 3 φλυτζάνια του τσαγιού Σκόρδο 3 σκελίδες Κουκουνάρι 4 κουταλιές της σούπας Τύρι κίτρινο σκληρό 3 κουταλιές της σούπας Παρμεζάνα 3[...]
Πηγή: chefoulis.gr