Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 4 φιλέτα γλώσσα 1 ποτήρι γάλα 1 κουτάκι κρέμμα γάλακτος ελαφρυά 1 λεμόνι 1 ποτηράκι λευκό κρασί πάπρικα 1 κουταλιά μοσχοκάρυδο αλεύρι (περίπου 1 ποτήρι)[...]
Πηγή: greekmasa.gr3 φιλέτα γλώσσας Λίγο σπανάκι (ζεματισμένο) 1/2 ντομάτα 2 πατάτες μέτριες Αλάτι & Πιπέρι Για τη σάλτσα : Λίγο βούτυρο, χυμό ενός (1) λεμονιού, αλάτι,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 1 κιλό φιλέτο γλώσσας Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για το κουρκούτι μπύρας 2 φλ. τσαγιού μπύρα 1 αυγό Αλεύρι όσο πάρει για να γίνει ένα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.gr8 φιλέτα γλώσσας χυμός από ένα πορτοκάλι 1/4 φλ. χυμός μανταρίνι 80 γρ. βούτυρο λάδι για το τηγάνι 1 κ.σ. αλεύρι ή κορν φλάουρ 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλώσσες τηγανιτές με πολύ νόστιμη σάλτσα μανταρίνι-πορτοκάλι! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά (για 4 άτομα): 2 γλώσσες (ψάρι) 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο 1 πατάτα 1 κολοκυθάκι 10 γραμ. πράσο ή[...]
Πηγή: greekcook.grγια τη γλώσσα 4 γλώσσες των 225γρ. – 250γρ. ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 2 λεμόνια 4 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού αλάτι πιπέρι για τις πατάτες 800γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: 1 γλώσσα καθαρισμένη χυμός από 1 λεμόνι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μαϊντανός ψιλοκομμένος 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ξεπλένουμε τη[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/γλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grγια τη γλώσσα 4 γλώσσες των 225γρ. – 250γρ. ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 2 λεμόνια 4 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού αλάτι πιπέρι για τις πατάτες 800γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΑρκετοί αποφεύγουν να μαγειρεύουν μοσχαρίσια γλώσσα. Πρόκειται όμως για ένα νόστιμο και μαλακό είδος μοσχαρίσιου κρέατος, που δίνει πολύ ωραία αποτελέσματα[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr