Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Μέσα στις γιορτές μου ήρθε αυτή η ιδέα, η οποία αποδείχτηκε νοστιμότατη και...ιδανική για κάθε περίσταση! Τι χρειαζόμαστε: 2 μεγάλα ψαρονέφρια (χοιρινά φιλέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα με εύκολη και νόστιμη συνταγή. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ λατρεύω το αυγολέμονο Ότι έχει αυγολέμονο δεν μπορεί να μην μου αρέσει. Έτσι και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΠροετοιμασία: Η σφολιάτα διατηρείται στο ψυγείο αλλά και στην κατάψυξη. Το μείγμα μανιταριών μπορεί να φτιαχτεί δυό μέρες πριν. Η κρέμα των τσίκορε/πορτσίνι[...]
Πηγή: pandespani.com2/9/15 Ψαρονέφρι με αρωματική πολέντα για ένα μεσογειακό πιάτο αλλά και άκρως καλοκαιρινό. Συστατικά 1 κομμάτι ψαρονέφρι (330gr.περίπου) Φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓια το ψαρονέφρι 2 ψαρονέφρια ½ κιλό μανιτάρια λευκά Ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 3-4 κ.σ. Μουστάρδα squeeze Μέλι Kalamata Papadimitriou ½ κούπα κονιάκ[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για το ψαρονέφρι 400 γρ. ψαρονέφρι 1 πράσινο μήλο 50 ml σησαμέλαιο 200 ml σόγια sauce Σπορέλαιο Χυμό από 1 πορτοκάλι Χυμό από 1 λεμόνι Μαϊντανό 1 φρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕύκολο και γρήγορο γεύμα με απλά υλικά! Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : Για 2-4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΝτομάτα μαζί με πορτοκάλι; Δοκιμάστε το και θα δείτε... Συνταγή : Γαστρονόμος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄ Ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 19/03/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ψαρονέφρι με πάπρικα πάνω σε κρεμώδη πολέντα Μια απλή συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο.[...]
Πηγή: sintayes.grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτο ψαρονέφρι έχω ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς είναι ένα μαλακό κομμάτι κρέατος με λίγα λιπαρά αλλά εξαιρετικά νόστιμο. Ευέλικτο ως προς την χρήση του,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού και αν του το σερβίρεις πικάντικο, τότε ένα είναι σίγουρο. Θα καταφέρεις να "ανάψεις" τα αίματα και το ενδιαφέρον[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά ψαρονέφρι: 1.200 γρ. βούτυρο: 50 γρ. ελαιόλαδο βανίλιας: 50ml αλάτι: 1/2 κουταλιά της σούπας ψίχα ψωμιού: 250 γρ., τριμμένη μαϊντανός: 80 γρ., φύλλα[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια το ψαρονέφρι 3 ψαρονέφρια (περίπου 1.200 γρ. συνολικά) 1 κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές φέτες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μικρά ψαρονέφρια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας τα κόψει κατά μήκος στη μέση) 1 κρεμμύδι ξερό, σε κυβάκια 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε φετάκια 4 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό ψαρονέφρι, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους περίπου 1 εκ. 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι 1/4 φλιτζ. τσαγιού ξίδι από κόκκινο κρασί 1[...]
Πηγή: gastronomos.grπερίπου 800 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε λεπτές φέτες 50 ml ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο μας αρέσει) 150 ml λευκό κρασί ολόκληρα[...]
Πηγή: gastronomos.gr600 γραμμ. ψαρονέφρι 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 1/4 φλ. χυμός λεμονιού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλ. πλιγούρι 250 γραμμ. ντοματίνια κομμένα στη μέση 7-8 φρέσκα[...]
Πηγή: argiro.gr