Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Για 2 άτομα: Για τη ζύμη 60γρ. αλεύρι φάβας (φάβα αλεσμένη σε μύλο) 30γρ. καλαμποκάλευρο 120γρ. αλεύρι Αλάτι, πιπέρι Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια το ψαρονέφρι 3 ψαρονέφρια (περίπου 1.200 γρ. συνολικά) 1 κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές φέτες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: gastronomos.grΕνα απο τα καλυτερα φαγητα ψαρονεφρι χοιρινο λεμονατο,μαγειρεμενο στην κατσαρολα με απλα υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,δινοντας πραγματικα τελειο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣτο ψαρονέφρι έχω ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς είναι ένα μαλακό κομμάτι κρέατος με λίγα λιπαρά αλλά εξαιρετικά νόστιμο. Ευέλικτο ως προς την χρήση του,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού και αν του το σερβίρεις πικάντικο, τότε ένα είναι σίγουρο. Θα καταφέρεις να "ανάψεις" τα αίματα και το ενδιαφέρον[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 4 κομμάτια χοιρινό ψαρονέφρι ή σνίτσελ (180 γρ. το καθένα) 3 μανταρίνια χωρισμένα σε φετάκια 3 κουταλιές της σούπας χυμός μανταρινιού 1 πράσο, κομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ψαρονέφρι: 1.200 γρ. βούτυρο: 50 γρ. ελαιόλαδο βανίλιας: 50ml αλάτι: 1/2 κουταλιά της σούπας ψίχα ψωμιού: 250 γρ., τριμμένη μαϊντανός: 80 γρ., φύλλα[...]
Πηγή: icookgreek.com4 μικρά ψαρονέφρια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας τα κόψει κατά μήκος στη μέση) 1 κρεμμύδι ξερό, σε κυβάκια 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε φετάκια 4 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΌταν θα ψωνίσετε το ψαρονέφρι θα κάτσετε με υπομονή να αφαιρέσετε ότι λίπος έχει μείνει επάνω του και ότι πετσούλα να μείνει καθαρό κρεατάκι. Θα σας το κάνω[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr1 κιλό ψαρονέφρι, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους περίπου 1 εκ. 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι 1/4 φλιτζ. τσαγιού ξίδι από κόκκινο κρασί 1[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό περίπου ψαρονέφρι (2 - 3 μικρά ψαρονέφρια), κομμένο σε φέτες πάχους 1,5 εκ. 4 μεγάλα πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΑυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΨαρονέφρι τυλιγμένο σε φύλλο σφολιάτας με μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: 2 ψαρονέφρια (περίπου 900 γρ) 2 φύλλα σφολιάτας 1 φλιτζάνι λευκό κρασί (αν βάλουμε κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝοστιμο και γρηγορο ψαρονεφρι. Τι χρειαζόμαστε: 2 ψαρονεφρια περιπου 500-600γρ μαζι ή ενα μεγαλο 2 ντοματες σε ροδελες 2 κρεμυδια σε ροδελες 2 πιπεριες σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και νόστιμη συνταγή για ψαρονέφρι. Τι χρειαζόμαστε: 1 Kgr ψαρονέφρι κομμένο σε μερίδες 180 gr μπύρα 500 gr μανιτάρια φρέσκα 2 κ.σούπας κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.com