Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για 2 άτομα: Για τη ζύμη 60γρ. αλεύρι φάβας (φάβα αλεσμένη σε μύλο) 30γρ. καλαμποκάλευρο 120γρ. αλεύρι Αλάτι, πιπέρι Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο χρειαστεί Για το ψαρονέφρι: 1 φιλέτο ψαρονέφρι Ψιλοκομμένο δεντρολίβανο Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Κόκκους από κόκκινο & μαύ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο eliasmamalakis.gr