Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Αυτό το φαγητό το ευχαριστηθήκαμε. Ήταν πραγματικά πολύ νόστιμο!!! Υλικά: 1 ψαρονέφρι κομμένο σε ροδέλες 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1 μελιτζάνα φλάσκα[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό ψαρονέφρι, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους περίπου 1 εκ. 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα τσιμιτσούρι 1/4 φλιτζ. τσαγιού ξίδι από κόκκινο κρασί 1[...]
Πηγή: gastronomos.grΜοναδική πρόταση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕνα απο τα καλυτερα φαγητα ψαρονεφρι χοιρινο λεμονατο,μαγειρεμενο στην κατσαρολα με απλα υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,δινοντας πραγματικα τελειο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΣτο ψαρονέφρι έχω ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς είναι ένα μαλακό κομμάτι κρέατος με λίγα λιπαρά αλλά εξαιρετικά νόστιμο. Ευέλικτο ως προς την χρήση του,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά ελαιόλαδο: 150ml κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μανιτάρια πορτσίνι: 800 γρ. χοντροκομμένα κρασί λευκό: 200ml αλάτι: 1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά ψαρονέφρι: 1.200 γρ. βούτυρο: 50 γρ. ελαιόλαδο βανίλιας: 50ml αλάτι: 1/2 κουταλιά της σούπας ψίχα ψωμιού: 250 γρ., τριμμένη μαϊντανός: 80 γρ., φύλλα[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια το ψαρονέφρι 3 ψαρονέφρια (περίπου 1.200 γρ. συνολικά) 1 κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές φέτες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 φλιτζ. τσαγιού λευκό κρασί 1 κλωναράκι[...]
Πηγή: gastronomos.gr3 ψαρονέφρια των 300 - 400 γρ. περίπου, κομμένα σε κομμάτια πάχους περίπου 2½ εκ. 100 ml ελαιόλαδο 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε πολύ μικρά καρέ (βλ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΠολύ εύκολο, γρήγορο και νόστιμο φαγητό! Μπορεί φυσικά να γίνει και χωρίς τη μαρινάτα. Υλικά: 2 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό περίπου ψαρονέφρι (2 - 3 μικρά ψαρονέφρια), κομμένο σε φέτες πάχους 1,5 εκ. 4 μεγάλα πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια αυτό το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί μια βόλτα στο χωριό, οι προβλέψεις όμως του καιρού μας έκαναν να την αναβάλλουμε είναι και 1000 υψόμετρο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό περίμενε πάρα πολύ να μαγειρευτεί αλλά και να γραφτεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κρασί Μαδέρα πήγε από τη Μαδέρα στο Λονδίνο κι από[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΨαρονέφρι τυλιγμένο σε φύλλο σφολιάτας με μυρωδικά. Τι χρειαζόμαστε: 2 ψαρονέφρια (περίπου 900 γρ) 2 φύλλα σφολιάτας 1 φλιτζάνι λευκό κρασί (αν βάλουμε κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν θα ψωνίσετε το ψαρονέφρι θα κάτσετε με υπομονή να αφαιρέσετε ότι λίπος έχει μείνει επάνω του και ότι πετσούλα να μείνει καθαρό κρεατάκι. Θα σας το κάνω[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια 2 άτομα: Για τη ζύμη 60γρ. αλεύρι φάβας (φάβα αλεσμένη σε μύλο) 30γρ. καλαμποκάλευρο 120γρ. αλεύρι Αλάτι, πιπέρι Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΈνα γλυκοπικάντικο ψαρονέφρι... του χειμώνος. Συνταγή : Άγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr