Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Το ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1 κιλό περίπου ψαρονέφρι (2 - 3 μικρά ψαρονέφρια), κομμένο σε φέτες πάχους 1,5 εκ. 4 μεγάλα πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΕνα απο τα καλυτερα φαγητα ψαρονεφρι χοιρινο λεμονατο,μαγειρεμενο στην κατσαρολα με απλα υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,δινοντας πραγματικα τελειο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ψαρονέφρι λεμονάτο στη κατσαρόλα Ψαρονέφρι λεμονάτο με καρότα στη κατσαρόλα. Μια πολύ[...]
Πηγή: sintayes.grΕνα απο τα καλυτερα φαγητα ψαρονεφρι χοιρινο λεμονατο,μαγειρεμενο στην κατσαρολα με απλα υλικα που δενουν απολυτα μεταξυ τους,δινοντας πραγματικα τελειο[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr