Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Το ψαρονέφρι είναι το μαλακότερο κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Δεν χρειάζεται πολύ βράσιμο και μένει στο στόμα μαλακό και ζουμερό. Τη συνταγή αυτή, που τη[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΒρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα των Αποκριών, την Κρεατινή. Παραδοσιακά αυτήν την εβδομάδα καταναλώνουμε κρεατικά. Κρέας περιλαμβάνει και η σημερινή μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά ψαρονέφρι: 900 γρ. κομμένο σε φέτες των 2 εκ. ελαιόλαδο: λίγο για το άλειμμα αλάτι: λίγο πιπέρι: φρεσκοτριμμένο Για τη σάλτσα κρεμμύδι ξερό: 1½[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 6 άτομα 2 μεγάλα φιλετάκια χοιρινά καλά καθαρισμένα από τις ίνες και τις πέτσες τους, 1 ½ φλ. διάφορα παστά φρούτα (σταφιδάκια, χρυσόμηλα, σύκα…)[...]
Πηγή: xrysessyntages.com