Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 84 συνταγές
Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα μπουκάλι με μηλίτη.Σήμερα που ήθελε η οικογένεια κοκκινιστό τον χρησιμοποίησα και δεν το μετάνοιωσα. Δανειζόμενη πληροφορίες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕξαιρετικός και νοστιμότατος συνδυασμός κρέατος και λαχανικών, που είναι διατροφικά πλήρης! Ένα πιάτο που με τη νοστιμότατη, κόκκινη σάλτσα του θα πείσει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι ελιά 1 1/2 κ. πατάτες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ. γλ. ξερή μαντζουράνα 2 κόκκοι μπαχάρι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα Ας ξεκινήσουμε την ανάρτησή μας με ένα κουίζ τύπου "βρείτε τις ομοιότητες". Τι κοινό έχουν λοιπόν οι δύο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚαλησπέρα! Καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και καλά μαγειρέματα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω το συγκεκριμένο φαγητό μια και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα πιάτο για όσους λατρεύουν το συνδυασμό λαχανικών με φρούτα και κρέας. Μια μεστή και ελαφρά γλυκίζουσα γεύση που ταξιδεύοντας προς τον ουρανίσκο αφήνει στο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα αγαπημένο Κυριακάτικο φαγητό, πεντανόστιμο. Αρέσει σε όλους, γιατί το συνοδεύουμε με ό τι επιθυμεί ο καθένας τους: ροδοκόκκινες τηγανητές πατάτες ή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grτο μοσχαρακι στην φωτογραφια μου αρπαξε λιγακι γιατι ξεχαστηκα...η συνταγη ειναι οπως το εφτιαχνε η γιαγιακα που μαγειρευε πολυ πολυ ωραια!! υλικα 1κιλο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέραααααααααα, με θυμάστε ή μήπως πρέπει να ξανασυστηθώ??? Χάθηκα τελείως το ξέρω αλλά δεν φταίω εγώ... το παίζω νοσοκόμα αυτές τις μέρες! Είχα άρρωστη τη[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι (χτενι,ελια,ποντικι) 2 μετρια ξερα κρεμμυδια ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 4 πατατες μετριες 4 κολοκυθακια μικρα 4 πιπεριες[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι νουα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 πρασινη πιπερια κομμενη σε λεπτες φετες 1 συσκευασια κονκασε 1/2 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο θεωρώ το καλύτερο μοσχάρι κοκκινιστό, δεν είναι όμως συνταγή της μαμάς αλλά της μητριάς μου. Τελικά όμως την επέβαλα στο σπίτι και τώρα το φτιάχνουμε κι[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΧουνκιάρ Μπεγεντί λέγεται στα Τούρκικα και είναι μοσχάρι με φρέσκια ντομάτα και πουρέ μελιτζάνας. Τη βρήκα σε κάποιο περιοδικό που έλεγε ότι το συνηθίζουν να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕ όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr1,2 κιλά μοσχάρι από σπάλα (ζητήστε σπαλομίτα ή χτένι από σπάλα, που είναι τρυφερότατο κομμάτι), κομμένο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 100 γρ.) 2 μέτρια ξερά[...]
Πηγή: gastronomos.gr