Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Η φάβα είναι νόστιμο όσπριο και νοστιμότερη είναι η φάβα η Σαντορινιά. Συνδυάζεται με ωμό ελαιόλαδο & ωμό, ψιλοκομμένο κρεμμύδι ή τσιγαρισμένα και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ φάβα είναι ένα όσπριο όχι και τόσο συνηθισμένο στο καθημερινό μας τραπέζι. Όμως παρά την αυστηρή λιτότητα της παρουσίας της σ΄ αυτό για τις δικές μας[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ φάβα Φενεού καλλιεργείται στην Ελλάδα από τον 19ο αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 269 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα! Η φάβα ανήκει στα όσπρια[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ φάβα Φενεού καλλιεργείται στην Ελλάδα από τον 19ο αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 269 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα! Η φάβα ανήκει στα όσπρια[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Για τη φάβα: 500 γρ. φάβα Σαντορίνης (ή κίτρινα μπιζέλια) 3 κούπες (+1 μόνο εαν δείτε ότι χρειάζεται επιπλέον νερό) 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι ολόκληρο ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑγαπώ τη φάβα , αγαπώ τη φάβα , αγαπώ τη φάβα ! Μου θυμίζει καλοκαίρι , τραπέζι με θαλασσινά , ουζάκι και παρέα . Είναι από τις αγαπημένες μου (… δεν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 κουπα πρασινη φαβα 2 φύλλα δάφνη αλατι 1 κρεμμύδι (σερβίρισμα) 1 κλωναράκι κρεμμύδι φρέσκο (σερβίρισμα) 1 ντομάτα (σερβίρισμα) ελιες (σερβίρισμα) λεμονι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα όσπρια παρ’ ότι αποτελούσαν βασικό και αναντικατάστατο στοιχείο του καθημερινού σχεδόν διαιτολογίου των παιδικών μου χρόνων, τα «ανακάλυψα»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr